Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Συγκλονισμένη Η Τοπική Κοινωνία Από Τον Άδικο Χαμό Του Αλέξανδρου Λάμπη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Συγκλονισμένη Η Τοπική Κοινωνία Από Τον Άδικο Χαμό Του Αλέξανδρου Λάμπη

Συγκλονισμένη είναι από χθες η κοινωνία της Ηλιούπολης, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη.

Ο αδικοχαμένος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο, στο 4ο λεπτό του αγώνα απέναντι στην Ερμιονίδα, συγκλονίζοντας ολόκληρη την πόλη και την χώρα.

Η τοπική κοινωνία της πόλης είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό, ενώ έχει εκδηλωθεί ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από αιρετούς, φορείς και σωματεία, οι οποίοι δηλώνουν την συμπαράσταση τους μέσω ανακοινώσεων.

Γιώργος Χατζηδάκης: «Αβάσταχτος Ο Πόνος Μας»

87015735 2977852188946150 507809393748738048 n Ηλιούπολη: Συγκλονισμένη Η Τοπική Κοινωνία Από Τον Άδικο Χαμό Του Αλέξανδρου Λάμπη

«Αβάσταχτος ο πόνος όλων μας, όλης της Ηλιούπολης για το χαμό του Αλέξανδρου Λάμπη, του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, προσθέτοντας: «Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Συμπάσχουμε με την οικογένειά του».

Χαραυγιακός: «Εκφράζουμε Τη Βαθιά Μας Θλίψη»

243279665 396597302084679 6922506363521342023 n Ηλιούπολη: Συγκλονισμένη Η Τοπική Κοινωνία Από Τον Άδικο Χαμό Του Αλέξανδρου Λάμπη

«Η διοίκηση του ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Χαραυγιακού, εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Λάμπη, όπου αγωνιζόταν με την φανέλα του γειτονικού σωματείου μας Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του στην οικογένεια και στα οικεία του πρόσωπα. Τα λόγια μας μικρά μπροστά στον πόνο που βιώνει η οικογένεια του και όλος ο ποδοσφαιρικός και μη κόσμος.
Καλό Παράδεισο παιχταρά μου»
αναφέρει η ανακοίνωση του Χαραυγιακού την οποία υπογράφει η πρόεδρος Ευδοκία Καλυβιώτη.

ΕΠΟ: «Όλος Ο Εγχώριος Ποδοσφαιρικός Κόσμος Είναι Συγκλονισμένος»

«

Ανακοίνωση για την τραγική απώλεια του Αλέξανδρου Λάμπη εξέδωσε και η ΕΠΟ, αναφέροντας:

«Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και σύσσωμη η Ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του αγώνα Γ’ εθνικής κατηγορίας Γ.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ε. Ερμιονίδας.

Διοικούντες και στελέχη της Ε.Π.Ο. και ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία αυτή και την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι κοντά της.

Δυστυχώς, κι ενώ στο γήπεδο υπήρχε ο απαραίτητος απινιδωτής και η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο νέο»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ