Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η «Εξαφανισμένη» Ανακοίνωση Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Για PCR Tests Με 35 Ευρώ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η «Εξαφανισμένη» Ανακοίνωση Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Για PCR Tests Με 35 Ευρώ

Εντύπωση έχει προξενήσει σε πολλούς χρήστες των social media αλλά και σε εργαζόμενους του Δήμου το ξαφνικό «κατέβασμα» της ανακοίνωσης της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» για την εξασφάλιση προνομιακής τιμής στα PCR Tests.

Στις 31 Ιανουαρίου η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου με μια διθυραμβική ανακοίνωση ενημέρωνε τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Δήμου πως μετά από συννενοήσεις με τοπικό διαγνωστικό κέντρο, είχε εξασφαλιστεί μια -ομολογουμένως- χαμηλή τιμή για τη διεξαγωγή PCR Test, που κυμαινόταν στα 35 ευρω. Η παράταξη πανηγύριζε και για την χαμηλή τιμή στα Rapid Test, δηλώνοντας πως έχει εξασφαλίσει την τιμή των 4 ευρώ.

Mια Οφειλόμενη Απάντηση Και Μία Ερώτηση Στον κ. Ψυρρόπουλο

Ωστόσο, εργαζόμενος του Δήμου, επικοινώνησε μαζί μας καθώς έψαχνε την ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθεί, ωστόσο η προσπάθεια του ήταν μάταιη. Η ανακοίνωση είχε κατεβεί «άρον-άρον», προξενώντας πολλά ερωτηματικά στις τάξεις των εργαζομένων, οι οποίοι είχαν δείξει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για την εν λόγω παροχή.

«ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, εμεις το κάναμε πράξη» έλεγε στον τίτλο του το κείμενο που δημοσίευσε η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου, ωστόσο δεν μπορούμε να βρούμε την ανακοίνωση, ούτε εμείς.

Τελικά έγινε πράξη κύριε Ψυρρόπουλε η παροχή, ναί ή όχι;

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ