Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Για Νέους Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Για Νέους Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με βεβαίωση παρακολούθησης σχεδιάζει ο Δήμος Ηλιούπολης για νέους από 18 έως 30 ετών.

Ο πρώτος κύκλος επαγγελματικών σεμιναρίων Επιχειρηματιών του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε επιτυχώς, και τώρα ακολουθεί ένας νέος κύκλος ανάπτυξης δεξιοτήτων με θέμα ”Δημιούργησε το προσωπικό σου Brand, βρες εργασία & ανέπτυξε τις δεξιότητες σου μέσω διαδικτύου”. Πρόκειται για μία νέα επιχειρηματική τάση στην αγορά που είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο.

Τα μαθήματα του σεμιναρίου είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα ”Zoom”.

Ο μέγιστος αριθμός των ενδιαφερόμενων δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30 άτομα, ενώ η επιλογή θα γίνει με την σειρά προτεραιότητας των συμμετεχόντων. Οι εγγραφές ισχύουν έως την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 12:00. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων θα βρείτε στο: www.ilioupolismart.gr. Η εγγραφή των νέων που θέλουν να πάρουν μέρος στα διαδικτυακά μαθήματα γίνεται εδώ.

Οι ημέρες & ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων είναι : Δευτέρα 25/10, 18:00-21:00, Τρίτη 26/10, 18:00-21:00, Τετάρτη 27/10, 18:00-21:00, Πέμπτη 28/10, 18:00-21:00. Όσοι ενδιαφέρονται και λάβουν μέρος θα ενημερωθούν μέσω email για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων και θα λάβουν με το τέλος των διαδικτυακών συναντήσεων πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ