Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δωρεάν Μαθήματα Αυτοάμυνας Για Γυναίκες Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δωρεάν Μαθήματα Αυτοάμυνας Για Γυναίκες Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Μία νέα πρωτοβουλία για την προστασία και την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας έρχεται από την Κυψέλη Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας με θεωρητικές γνώσεις και ταχτικές της πολεμικής τέχνης Krav Maga.

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα: 11:00 έως 13:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας στο θεατράκι του Πάρκου Καλαβρύτων. Το «Stay Away» είναι ανοιχτό για όλες τις ενδιαφερόμενες Ηλιουπολίτισσες άνω των 18 ετών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή σε τεχνικές Krav Maga, για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της κακοποίησης. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο εθελοντής της Κυψέλης Γιώργος Βουδούρης, Expert και Lead Civilian Instructor της IKMF, της διεθνούς ομοσπονδίας Krav Maga που είναι εξειδικευμένος στον γυναικείο τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ηλιούπολης, θα παρουσιαστεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυναικείας αυτοάμυνας, που επιδρά θετικά στην αίσθηση της ασφάλειας και ενισχύει την αυτοπεποίθηση των γυναικών. «Αυτό που μπορεί να μας προστατέψει και να σώσει τη ζωή μας δεν έχει να κάνει με την ηλικία και την δύναμη μας, ούτε και με την σωματική μας διάπλαση. Βρίσκεται σε κάθε γυναίκα και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο της Κυψέλης Εθελοντών: 210 9732282. Οι δηλώσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες από 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. καθημερινά ή στο email: ioanna.sklaveniti@ilioupoli.gr

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με αθλητική περιβολή, ένα μπουκαλάκι με νερό και μία πετσέτα ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης διαφορετικά να έχει διεξαχθεί ένα 48ωρο πριν διαγνωστικός έλεγχος για τον covid-19 και τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ