Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σε Έξαρση Η Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη – Νέα Διάρρηξη Σε Διαμέρισμα

Άμεση ανάγκη για αύξηση της αστυνόμευσης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Έξαρση Η Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη – Νέα Διάρρηξη Σε Διαμέρισμα

Ένα ακόμα περιστατικό διάρρηξης διαμερίσματος μπήκε στην μακρά λίστα των περιστατικών εγκληματικότητας που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο μήνα στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Χθες, 27 Μαρτίου, οι διαρρήκτες χτύπησαν σε διαμέρισμα στην περιοχή νησάκι, με τους ιδιοκτήτες να μένουν άναυδοι επιστρέφοντας στο σπίτι τους μετά από σύντομη απουσία, καθώς οι διαρρήκτες είχαν προκαλέσει ένα χάος, αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα. Προχθές, 26 Μαρτίου, άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλουν σε 2 καταστήματα επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ σε ένα εξ αυτών οι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν και να κλέψουν εμπόρευμα.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, τα περιστατικά παραβατικότητα επικεντρώνονται στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και της περιοχής «νησάκι», με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο για σπείρα, ενώ έχει ήδη προβεί σε 2 συλλήψεις σε διάρρηξη που είχε σημειωθεί στην Αγία Μαρίνα.

Το ζήτημα της ελλιπούς αστυνόμευσης είναι σοβαρό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολίτες συγκεντρώνουν υπογραφές και σκοπεύουν να ζητήσουν συνάντηση από τον Δήμαρχο, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του την έλλειψη της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ