Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επίσκεψη Στο Αντιπλημμυρικό Έργο Ηλιούπολης-Βύρωνα Από Τη Ρένα Δούρου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επίσκεψη Στο Αντιπλημμυρικό Έργο Ηλιούπολης-Βύρωνα Από Τη Ρένα Δούρου

Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο Ηλιούπολης-Βύρωνα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/3 η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου συνοδευόμενη από τους Δημάρχους Ηλιούπολης και Βύρωνα επισκέφθηκε το σημείο των εργασιών, οι οποίες άρχισαν και επίσημα πριν λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο «μπήκε στις ράγες» επί της δικής της θητείας, σε στενή συνεργασία με τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, θωρακίζοντας έτσι αντιπλημμυρικά την περιοχή του Καρέα και της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης σημείωσε: «Με τη Ρένα Δούρου, την πρώην περιφερειάρχη, επισκεφθήκαμε σήμερα τα αντιπλημμυρικά έργα του Βύρωνα και της Ηλιούπολης, προϋπολογισμού 7,5 εκατομμυρίων  ευρώ, που δημοπρατήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας της και μετά την ολοκλήρωση τους πιστεύουμε ότι θα επιλύσουμε ένα μεγάλο και χρόνιο  πρόβλημα και για τους δύο δήμους».

*Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ