Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Εξόρμηση» Στα Καταστήματα Της Ηλιούπολης Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο – Μοίρασε Δώρα & Ευχές

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τα γιορτινά τους ψώνια στην πόλη», αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

«Εξόρμηση» Στα Καταστήματα Της Ηλιούπολης Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο – Μοίρασε Δώρα & Ευχές

Μια συμβολική κίνηση ενδιαφέροντος για το επιχειρείν της πόλης πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η δημοτική παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη” με επικεφαλής τον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Ο κ. Ψυρρόπουλος μαζί με στελέχη της παράταξης περπάτησαν τους δρόμους της Ηλιούπολης και επισκέφθηκαν τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου μας μοιράζοντας τους ευχητήριες κάρτες, γούρια για το 2022 και πολλά χαμόγελα.

Η ανταπόκριση των καταστηματαρχών αλλά και των πολιτών που συναντούσαν στον δρόμο τον υποψήφιο Δήμαρχο ήταν εγκάρδια, ενώ σε κάθε του επαφή με πολίτες τους παρακινούσε να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στις τοπικές επιχειρήσεις για να ενισχύσουν την τοπική αγορά.

« Ο συνδυασμός μας “Πρώτα η Ηλιούπολη” ήταν εκεί με απόλυτη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η αγορά και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τα γιορτινά τους ψώνια στην πόλη που μεγαλώνουμε, ζούμε και σκεφτόμαστε » αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Ψυρρόπουλος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Ψυρρόπουλου και των συνεργατών του από την δημοτική παράταξη « Πρώτα Η Ηλιούπολη » στις επιχειρήσεις της πόλης.

για το αρθρο 1 «Εξόρμηση» Στα Καταστήματα Της Ηλιούπολης Για Τον Στάθη Ψυρρόπουλο - Μοίρασε Δώρα & Ευχές

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ