Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: Ευσταθίου & Αραμπατζής Μαζί Για Καλό Σκοπό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ευσταθίου & Αραμπατζής Μαζί Για Καλό Σκοπό

Όλο και πληθαίνουν οι επαφές του Γαβριήλ Αραμπατζή και του Τάσου Ευσταθίου, με τους δύο κεντροδεξιούς αιρετούς να συναντιούνται στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ για καλό σκοπό, αυτή τη φορά.

Αφορμή για την συνάντηση και τη συνομιλία των δύο επικεφαλής παρατάξεων στάθηκε η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΤΟ Ηλιούπολης και στην οποία συμμετείχαν ενεργά όλοι οι αιρετοί των δύο παρατάξεων αλλά και αρκετός κόσμος που έσπευσε να συνδράμει την προσπάθεια.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος μεταξύ των δύο ανδρών ήταν πως φωτογραφήθηκαν μαζί, έχοντας μάλιστα «στο κάδρο» και τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ κ. Στάθη Ευσταθόπουλο. Η φωτογραφία είναι μια έμπρακτη απόδειξη πως -εκτός του κοινού αισθήματος αλληλεγγύης που διακατέχει τους δύο επικεφαλής- έχουν αρχίσει και ξεχνιούνται οι παλιές «έριδες» και οι τρεις άνδρες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή.

Άλλωστε, οι πιέσεις προς τους δύο κεντροδεξιούς για εκλογική σύμπραξη πληθαίνουν όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών με την συντρηπτική πλειονότητα των στελεχών και των φίλων των δύο παρατάξεων να δηλώνουν πως είναι επιτακτική ανάγκη για σύμπραξη .

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ