Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Τσουχτερά Πρόστιμα Για Καφέ Στο Χέρι Έξω Από Τα Καταστήματα Εστίασης

3.000 ευρώ πρόστιμο για τους καταστηματάρχες – 300 για τους πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τσουχτερά Πρόστιμα Για Καφέ Στο Χέρι Έξω Από Τα Καταστήματα Εστίασης

Βαρύτατα πρόστιμα της τάξης των 3.000 ευρώ περιμένουν τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων πώλησης καφέ οι οποίοι επιτρέπουν στους καταναλωτές να παραμένουν έξω από τα καταστήματα τους μετά την αγορά καφέ στο χέρι προβλέπει νέα κοινή υπουργική απόφαση.

Η κυβέρνηση με την νέα ΚΥΑ που εξέδωσε βάζει φρένο στην τακτική που ακολουθούν πολλοί θαμώνες, επικαλούμενη την ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης και πρόληψης μετάδοσης της νόσου.

«Οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και καθοδόν εξυπηρέτησης (drive-through) επιτρέπονται μόνο στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών που ορίζονται στην παρούσα, χωρίς πάντως την παραμονή πελατών στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων αυτών» αναφέρει η νέα ΚΥΑ, η οποία αφορά τόσο τις «κόκκινες» όσο και τις «κίτρινες» περιοχές της χώρας.

Όσο για τους πελάτες που δεν θα εφαρμόζουν το μέτρο, θα τιμωρούνται και αυτοί με διοικητικό πρόστιμο της τάξης των 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ