Facebook Pixel

Τοπικα

Πρωτοχρονιάτικη Δράση Αλληλεγγύης Από Τις Οργανώσεις Του ΣΥΡΙΖΑ Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρωτοχρονιάτικη Δράση Αλληλεγγύης Από Τις Οργανώσεις Του ΣΥΡΙΖΑ Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Την έμπρακτη στήριξή τους στην τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης έδειξαν οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διαθέτοντας 100 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες που το είχαν ανάγκη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με τα τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θέλουν με αυτόν τον τρόπο να μην αφήσουν κανένα τραπέζι «άδειο» ενόψει της αλλαγής του χρόνου. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδιοργανώθηκε με την «Συλλογικότητα Αλληλεγγύης Ηλιούπολης».

Μετά την δράση οι φίλοι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν μία μάζωξη για τις καθιερωμένες ευχές για τον ερχομό του νέου έτος, ενώ από τους επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων εκφράστηκε η ευχή το 2023 να είναι έτος αλληλεγγύης και αλλαγής. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, καθώς και οι βουλευτές του νότιου τομέα Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Μπαλάφας, Γιάννης Μουζάλας και Ραλλία Χρηστίδου, καθώς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ