Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δωρεάν Προβολή Της Παιδικής Ταινίας «Ο Ρον Χάλασε» Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Προβολή Της Παιδικής Ταινίας «Ο Ρον Χάλασε» Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Μια ακόμα ξεχωριστή παιδική ταινία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί Ηλιουπολίτες την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχιακού μεγάρου Ηλιούπολης.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος, θα προβληθεί εντελώς δωρεάν η παιδική ταινία «Ο Ρον χάλασε», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ της 20th Century Studios και Locksmith Animation είναι η ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά αδέξιου μαθητή του γυμνασίου, και του Ρον, της νέας του ψηφιακής συσκευής που περπατάει και μιλάει, και υποτίθεται πως είναι «ο κολλητός του έτοιμος για χρήση». Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον — που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο της εποχής των κοινωνικών δικτύων — πυροδοτούν το συναρπαστικό ταξίδι του Μπάρνεϊ και του Ρον, όπου και οι δύο προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους υπέροχους μπελάδες της αληθινής φιλίας.

Η ταινία Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ παρουσιάζει τις φωνές των Ευάγγελου Καζλαρή, Ράντου Πουϊάνου, Χρήστου Θάνου, Έφης Θανοπούλου, Θοδωρή Σμέρου, Πάρη Παρασκευάδη-Πλάνετς, Πέγκυς Μανωλά και Νικόλα Ζωζού.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ