Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρωτοβουλία Κωνσταντάτου Για Διαδημοτικό-Διαπαραταξιακό Όργανο Απομάκρυνσης Του ΚΥΤ

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρωτοβουλία Κωνσταντάτου Για Διαδημοτικό-Διαπαραταξιακό Όργανο Απομάκρυνσης Του ΚΥΤ

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος σε συνεργασία με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσαρπαλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γειτονικός δήμος απέστειλε σε όλες τις παρατάξεις της Ηλιούπολης πρόσκληση για συμμετοχή στο διαδημοτικό-διαπαραταξιακό όργανο για την απομάκρυνση του ΚΥΤ και τη ματαίωση της χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου. Η διαδημοτική «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη, με την πλειονότητα των παρατάξεων της Ηλιούπολης να έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση, οι δύο μοναδικές θεματικές της τηλεδιάσκεψης θα είναι η συζήτηση για πρωτοβουλίες γύρω από την ορίστική απομάκρυνση του ΚΥΤ και την ακύρωση χωροθέτησης κοιμητηρίου. Κάθε παράταξη από τους δήμους Ηλιούπολης και Αργυρούπολης θα ορίσει έναν εκπρόσωπο που θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ