Facebook Pixel

Επικαιροτητα

2 Χρόνια ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

2 Χρόνια ilioupolinews.gr

Δύο κεράκια «σβήνει» σήμερα το ilioupolinews.gr, το No1 ενημερωτικό website στην Ηλιούπολη.

Μέσα σε δύο χρόνια, οι αναγνώστες του site μας πραγματοποίησαν 1.614.254 προβολές στα άρθρα μας, σημειώνοντας 1.089.211 επισκέψεις. Σε μία πόλη 130.000 κατοίκων, θα περίμενε κανείς αντίστοιχο αριθμό μοναδικών επισκεπτών. Ωστόσο το ilioupolinews.gr ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας 368.546 μοναδικούς επισκέπτες.

analytics 2 Χρόνια ilioupolinews.gr

Το πρωτογενές ρεπορτάζ μας, η έγκυρη πληροφόρηση, η ολοκληρωμένη ενημέρωση για κρίσιμα ζητήματα της πόλης και των κατοίκων της, κατέταξαν το ilioupolinews.gr στην κορυφή των προτιμήσεων, αλλά και των κορυφαίων τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες μας εμπιστεύονται για την διαφημιστική τους προβολή. Χωρίς την στήριξή τους, το δημοσιογραφικό μας έργο θα ήταν πολύ δυσκολότερο.

Η στασιμότητα είναι ο χειρότερος σύμβουλος, για αυτό ήδη φτιάχνουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο επέκτασης του site μας και νέων συνεργασιών για το 2021, με στόχο την ακόμα πληρέστερη πληροφόρηση των κατοίκων της πόλης.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ