Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ερώτηση Για Την Ενίσχυση Των Αστυνομικών Τμημάτων Στα Νότια Από Τη Βουλευτή Άννα Καραμανλή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ερώτηση Για Την Ενίσχυση Των Αστυνομικών Τμημάτων Στα Νότια Από Τη Βουλευτή Άννα Καραμανλή
Την άμεση ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό στα αστυνομικά τμήματα των Νοτιανατολικών Προαστίων ζητά με ερώτηση της η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή.
Μετά τη συνάντηση της με τον πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής κ. Γιώργο Καλλιακμάνη για το ζήτημα της ενίσχυσης των υπηρεσιών της ΝΑ Αττικής, η βουλευτής Νοτίου Τομέα Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα της άμεσης ενίσχυσης με αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής.
Η κ. Καραμανλή δείχνει διαρκώς την έμπρακτη συμπαράσταση της στα νότια προάστια, ενώ διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ηλιούπολη, έχοντας θερμή φιλική σχέση με τον επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσο Ευσταθίου.
120301017 1268647380148877 2383413177881243439 n Ερώτηση Για Την Ενίσχυση Των Αστυνομικών Τμημάτων Στα Νότια Από Τη Βουλευτή Άννα Καραμανλή

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ