Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άκυρη Η Εκλογή Νέου Προεδρείου Στο ΔΣ Ηλιούπολης – Με Απόφαση Της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άκυρη Η Εκλογή Νέου Προεδρείου Στο ΔΣ Ηλιούπολης – Με Απόφαση Της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Τα πάνω-κάτω φέρνουν οι αποφάσεις της αποκεντρωμένης διοίκησης στον Δήμο Ηλιούπολης, καθώς πλέον αμφισβητείται επίσημα η νομιμότητα των διαδικασιών ανάδειξης νέου προεδρείου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής θεωρεί άκυρη την εκλογή νέου προεδρείου, με αποτέλεσμα η εκλογή της κ. Κορμά και του κ. Τσουκαλά στις θέσεις της αντιπροέδρου και του γραμματέα, αντίστοιχα, να θεωρούνται άκυρες. Πιο συγκεκριμένα, με τις υπ’ αριθ. 73093/18472/2020 και 73095/18744/2020 Αποφάσεις του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στα πλαίσια του αυτεπάγγελτου ελέγχου νομιμότητας επί των υπ’ αριθ. 182 και 183/2020 αποφάσεων του ΔΣ περί εκλογής νέου αντιπροέδρου και γραμματέα του ΔΣ αντιστοίχως, κρίθηκε ότι οι αποφάσεις αυτές δεν είναι σύννομες και ακυρώθηκαν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του Δήμου να συμμορφώνεται άμεσα στην απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης, με την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας να φημολογείται πως θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/10/2020.

Όπως αναφέρουν στελέχη της παράταξης του Γ. Αραμπατζή στo ilioupolinews.gr: «νιώθουμε δικαιωμένοι ως παράταξη, αλλά κυρίως ως δημότες που καταφέραμε να τηρηθεί η νομιμότητα, έστω με αυτόν τον τρόπο», συμπληρώνοντας πως «ελπίζουμε η δημοτική αρχή να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη στο μέλλον». Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αντίδραση από το Δημαρχείο, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της δημοτικής αρχής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ