Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Τους πρώτους 10 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί” του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Τους πρώτους 10 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί” του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Η νέα δημοτική παράταξη που παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες στην Ηλιούπολη, ανακοίνωσε τους 10 πρώτους υποψήφιους, οι οποίοι είναι οι εξής:

Γιάννης Αντζινάς

giannis Antzinas Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αντζινάς γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

Κατάγεται από την Αρκαδία, είναι παντρεμένος με την Βιβή Ρούμπου κι έχει ένα γιο 15 ετών.

Είναι Απόφοιτος Σχολής Τεχνικών και Ηλεκτρικών Εφαρμογών και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση Ηλεκτρομηχανολογικών έργων που λειτουργεί στην Ηλιούπολη 45 περίπου χρόνια. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2011. Διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, έως τον Νοέμβριο 2018.

Ορίστηκε Πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στη συνέχεια Πρόεδρος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης. Από τον Ιανουάριο του 2018 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος από όπου παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2018 και ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Αρκάδων Ηλιούπολης.

Συμμετέχει ως εκπρόσωπος Εργοδοτών στην Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΙΚΑ Δάφνης. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Σταμούλα Κοντελέ

stamoula kontele Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Η Σταμούλα γεννήθηκε το 1981 στην Ηλιούπολη, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά.
Σπούδασε νηπιαγωγός στο τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και εργάστηκε στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Διατελεί πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 13ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης και ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε κάθε αγώνα που αφορά κοινωνικά θέματα όπως παιδεία και κοινωνική αλληλεγγύη.

Στόχος της να αποδείξει ότι με διάθεση και συλλογική δουλειά όλων μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

 

Μαρία Κωστοπούλου-Ψυχογιού

maria kostopoulou Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Κωστοπούλου-Ψυχογιού γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη. Από το 2003 μένει στην Ηλιούπολη.

Αποφοίτησε από Τεχνικό Λύκειο, τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης, και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομία Διοίκηση (Στέλεχος Διοίκησης – Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου) σε δημόσιο ΙΕΚ.

Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην Ένωση γονέων Ηλιούπολης, και από το 2016 έως το 2018 διατέλεσε ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολειού Ηλιούπολης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

 

Κωνσταντίνος Ντέτσικας

konstantinos ntetsikas Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Κωνσταντίνος Ντέτσικας γεννήθηκε στην Λάρισα το 1965. Κατατάχθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1982 και αποφοίτησε ευδόκιμα το 1986 ως Αξιωματικός Μηχανικού.

Διετέλεσε Υποδιοικητής και Διοικητής διαφόρων κλιμακίων Διοίκησης Προσωπικού στο Στρατό Ξηράς με παράλληλα καθήκοντα επόπτη Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένου Εφοδιασμού και Διαχείρισης. Επίσης επιβλέπων σε τεχνικά στρατιωτικά έργα υποδομής (πτυχιούχος πολιτικός δομικών έργων), τμηματάρχης και έπειτα Διευθυντής στη Διεύθυνση Προσωπικού Στρατηγείου μεγάλου Σχηματισμού-ως χειριστής θεμάτων αδειών, αποσπάσεων ,κινήσεων, οικονομικών μεταβολών προσωπικού (250 άτομα). Μέλος Τεχνικού Συμβουλίου Έργων (έλεγχος-εγκρίσεις προϋπολογισμών τεχνικών έργων, εξετάσεις ενστάσεων περί διαδικασιών διαγωνισμών ανάθεσης). Διευθυντής Γραφείου Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων Στρατηγείου μεγάλου Σχηματισμού. Υπεύθυνος συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων Διευθύνσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με παράλληλα καθήκοντα προϊσταμένου Διαχείρισης Υλικού. 

Μέλος επιτροπών κατάρτισης συμβάσεων και διενέργειας διαγωνισμών. Ομαδάρχης ομάδων ναρκαλιείας στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων για εκκαθαρίσεις ναρκοπεδίων και έρευνα υπόπτων χώρων για εκρηκτικά -πυρομαχικά-(εύρεση και εξουδετέρωση). Συμμετείχε με επιτυχία σε σειρά σχολείων-εκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και στο ΝΑΤΟ. 

Είναι μέλος του Δ.Σ της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηλιούπολης και πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού και 3ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης.

Μιλάει την Αγγλική, Γερμανική και Σερβοκροατική γλώσσα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.
Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Συνταγματάρχη.

 

Ζωή-Μαρία Μεσσήνη

zoi maria messini Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Η Ζωή-Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Οι γονείς της κατάγονται από τη Λευκάδα. Διαμένει στην Ηλιούπολη και είναι μητέρα δυο παιδιών.

Έχει ολοκληρώσει σπουδές σε σχολή νοσηλευτικής και είναι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα κοινωνικής εργασίας.

Σταδιοδρόμησε στο χώρο της υγείας και πιο συγκεκριμένα ανήκει στο μόνιμο προσωπικό δημοσίου νοσοκομείου τα τελευταία τρία χρόνια. 

Πριν τον διορισμό της υπήρξε υπάλληλος με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στο Δήμο Ηλιούπολης ως νοσηλεύτρια όπου απασχολήθηκε τα πρώτα 13 χρόνια στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Τα επόμενα 4 χρόνια εργάστηκε στη Διεύθυνση κοινωνικής προστασίας, υγείας, παιδείας και εθελοντισμού και είχε ως αρμοδιότητα την δικτύωση, οργάνωση, εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής για παιδιά και ενήλικους συνδημότες. 

 

Oρέστης Σύρρος

orestis syros Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Ορέστης Σύρρος γεννήθηκε και κατοικεί στην Ηλιούπολη. Φοίτησε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Εργάστηκε σε διάφορους κλάδους του ιδιωτικού τομέα. Από το 2015 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τη δική του επιχείρηση στην Ηλιούπολη.

 

Σιάννα Τσιριμώκου

sianna tsirimokou Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Η Σιάννα Τσιριμώκου κατάγεται από το Καρπενήσι, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη όπου ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Ηλιούπολης. Αγαπά πολύ την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία και γι’ αυτό εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Επίσης έχει ασχοληθεί με τον τομέα των artist promotion σε δισκογραφικές εταιρείες και περιοδικά, εκπροσωπώντας πολύ αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό και τα τέσσερα ανιψιά της που υπεραγαπά. Ονειρεύεται μια Ηλιούπολη καλύτερη και θα εργαστεί γι’ αυτό με όλες της τις δυνάμεις.

 

Αντώνης Σαράντης

antonis sarantis Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Αντώνιος Σαράντης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1984. Αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης. Σπούδασε Λογιστικά και παρακολούθησε σεμινάρια στον τομέα των χρηματοοικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε επιχείρηση με αντικείμενο τον τουρισμό, την οργάνωση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Εργάζεται ως Λογιστής – Σύμβουλος Επιχειρήσεων στη δική του επιχείρηση, η οποία έχει έδρα στην Ηλιούπολη αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης σε άλλες επιχειρήσεις ως σύμβουλός τους.

Είναι παντρεμένος με την Πέτσα Βασιλική και έχει έναν γιο 6 ετών που φοιτά στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και μια κόρη 2 ετών.

Πέρα από το πεδίο των οικονομικών, μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός.

Από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα είναι ενεργός στον χώρο του αθλητισμού με μεγάλη συνεισφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό έχει μάθει να είναι αφοσιωμένος στον στόχο του, να εργάζεται ομαδικά και να προσφέρει για το συνολικό καλό.

Η έμπνευσή του είναι οι νέοι και μέσα από μαθητικές δράσεις στοχεύει στο να προσελκύσει τους νέους στον εθελοντισμό, στην πράσινη ενέργεια, σε συμμετοχές τους σε προγράμματα ανακύκλωσης αλλά και στο να μυήσει νέα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού.

 

Γεωργία Τζούμα

georgia tzouma Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Η Γεωργία Τζούμα γεννήθηκε στην Άρτα και διαμένει στην Ηλιούπολη. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Κατερίνας η οποία είναι φοιτήτρια στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και του Γρηγόρη που φέτος δίνει πανελλαδικές εξετάσεις.

Έχει σπουδάσει εργοδηγός δομικών έργων, Βρεφονηπιαγωγός και Γραμματειακή υποστήριξη στο New York College. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο δημόσιο τομέα (προσφέροντας γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής και Τεχνικής υπηρεσίας) και τον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία στην κοινωνική και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

Οραματίζεται μια Ηλιούπολη κοινωνικής αλληλεγγύης και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για την επίτευξη αυτού του σκοπού. 

 

Παναγιώτης Βιδάλης

panagiotis vidalis Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1969 όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του.

Κατάγεται από την Τήνο, είναι παντρεμένος με την Άντζελα Παπαδάκη και έχει δύο κόρες 14 και 15 ετών.
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Έχει πτυχίο Διοίκησης επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Marketing.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο αντικείμενο του καθώς και το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ, Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ και Αντιπρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.
Ανεξαρτητοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το Νοέμβριο του 2018.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αυτοί Είναι Οι Πρώτοι 10 Υποψήφιοι Της Παράταξης Του Γιώργου Χατζηδάκη (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Ανδρέας Παπαδόπουλος λέει:

    Ότι τώρα δηλαδή ο Χατζηδάκης θα δώσει το κάτι καινούργιο; Το κάτι διαφορετικό στον δήμο μας. χαχαχαχαχαχαχαχαχα ΣΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ