Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο Σεραφείμ “Αδειάζει” Υποψήφια Του Βαλασόπουλου – “Δεν Έχει Καμία Σχέση Με Την Ενορία Μας”

Μία πρωτοφανής ανακοίνωση εξεδόθη λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Ο Σεραφείμ “Αδειάζει” Υποψήφια Του Βαλασόπουλου – “Δεν Έχει Καμία Σχέση Με Την Ενορία Μας”

Μία πρωτοφανής ανακοίνωση εξεδόθη λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, αναφερόμενος στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Ανδριάννα (Μάχη) Γραββάνη – Κοτρώνη, ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως γνωστοποιεί, δια του υπογράφοντος, ότι η Ανδριάννα (Μάχη) Γραββάνη – Κοτρώνη, ανακοινωθείσα σήμερα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του αρνητή της Εκκλησίας, Βασίλη Βαλασόπουλου, Δημάρχου Ηλιουπόλεως, ουδεμία σχέση έχει με την διοίκηση και την διακονία του ναού της Αγίας Μαρίνης.

Η ιδιότητα της ως χοροδιδασκάλου στο Β’ Κ.Α.Π.Η. Ηλιουπόλεως, δραστηριότητες του οποίου φιλοξενούνται στον ιερό ναό, δεν ορίζει σχέση η εξάρτηση της με ή από αυτόν. Η παραχώρηση των αιθουσών στο Κ.Α.Π.Η. γίνονται δωρεάν από το ναό, χωρίς κανέναν περιορισμό για την χρήση τους εφόσον αυτή δεν προσβάλει τα χρηστά ήθη και τις αρχές της Εκκλησίας μας.

Η εν λόγω κυρία είναι ενορίτης, πιστό μέλος της Εκκλησίας, και της ευχόμαστε, αν και οι εκλογικοί μηχανισμοί ορίζουν χειραγώγηση και όχι ελευθερία στους ψηφοφόρους, καλή επιτυχία στην επιλογή της να συνεργαστεί με ανθρώπους που προσβάλουν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας.

Δεν μπορούμε όμως σήμερα που η εκκλησία τιμά τον μεγάλο άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, ο οποίος ήλεγξε την εξουσία για τα λάθη της, εκθρονίστηκε και εξορίστηκε από αυτήν, οδηγούμενος στον θάνατο από τις κακουχίες κατά την διαδρομή προς την εξορία, να μην ελέγξουμε τις πράξεις ενοριτών, όταν αναλαμβάνουν να συνεργαστούν με ανθρώπους οι οποίοι βλάπτουν την Εκκλησία, με αντιεκκλησιαστικές θέσεις και έργα (κοιμητήριο – πολυήμερη καθυστέρηση ταφής και παράνομη αγιογραφία του ναού του, ανισομερή διανομή επιχορηγήσεων για τα συσσίτια των ενοριών – μάλιστα με χορηγία της μερίδας του λέοντος σε ναό όπου δεν υπάρχει συσσίτιο – κ.α.) και την Πατρίδα (αντιπατριωτική θέση για το σκοπιανό – ονοματοδοσία, γλώσσα και υπηκοότητα- κ.λπ).

Από τον τόπο της Εκκλησίας, όπου χωράμε όλοι οι αμαρτωλοί και προσμένουμε και την επιστροφή των αρνητών, ευχόμαστε καλή μετάνοια σε όλους, γιατί ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ