Facebook Pixel

Αθλητικα

Τοπικά Πρωταθλήματα Τέλος – Πρωταθλητής Ο Χαραυγιακός

Οριστικό τέλος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα από τη διοργανώτρια αρχή.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τοπικά Πρωταθλήματα Τέλος – Πρωταθλητής Ο Χαραυγιακός

Οριστικό τέλος στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έδωσε η ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών), με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού και μετά από μαραθώνιες συσκέψεις αθλητικών παραγόντων.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τερματίζονται πρόωρα, χωρίς να ολοκληρωθούν οι 8 αγωνιστικές που απέμεναν για την αυλαία τους. Από την Ηλιούπολη, το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική παίρνει η ομάδα του Χαραυγιακού, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, με 5 διαφορά βαθμούς από το Ηράκλειο.

Τι Γίνεται Με Τις Υπόλοιπες Ομάδες

Οι υπόλοιπες τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες της Ηλιούπολης (Γ.Σ Ηλιούπολης, Α.Ο Διάνα και Φωστήρας) δεν κατόρθωσαν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Γ’ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Σ Ηλιούπολης, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, 4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟ Ρουφ, ισοβαθμώντας με τη ΔΙΑΝΑ, η οποία τερματίζει στην τρίτη θέση. Τέλος, ο Φωστήρας υποβιβάστηκε και έτσι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Β’ ΕΠΣΑ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ