Facebook Pixel

Επικαιροτητα

130.000 Eυρώ Έκτακτη Ενίσχυση Στα Σχολεία Της Ηλιούπολης Με Απόφαση Του Υπουργού Εσωτερικών

Χρηματοδότηση-ανάσα για τα σχολεία της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

130.000 Eυρώ Έκτακτη Ενίσχυση Στα Σχολεία Της Ηλιούπολης Με Απόφαση Του Υπουργού Εσωτερικών

Οικονομική ανάσα για τα σχολεία και τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Ηλιούπολης αποτελεί η έκτακτη ενίσχυση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Με εντολή του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου εκδόθηκε η απόφαση με την οποία κατανέμονται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, 28.050.000,00 € σε όλους τους Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους. Από αυτό το ποσό, 130.000 ευρώ προορίζονται για τα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, προκειμένου να καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας και με αφορμή τη σταδιακή επιστροφή των μαθητών στα θρανιά.

Όπως, άλλωστε, ανέφερε και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου, κ. Μαρία Αγγελή, τα κόστη για την καθαριότητα των σχολείων μετά το άνοιγμα τους θα ήταν δυσβάσταχτα, καθώς η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας απαιτούσε τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων 2 φορές την ημέρα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ