Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Ο Δήμαρχος Να Ασχοληθεί Με Τα Προβλήματα Της Πόλης & Όχι Με Την Εξωτερική Πολιτική»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Ο Δήμαρχος Να Ασχοληθεί Με Τα Προβλήματα Της Πόλης & Όχι Με Την Εξωτερική Πολιτική»

Επιστολή με πολλά ερωτήματα γύρω από την ανάρτηση της παλαιστινιακής σημαίας στο Δημαρχείο απέστειλε στον Δήμαρχο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη.

Στην επιστολή της, η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κάνει λόγο για «επιπόλαιη είναι και επικίνδυνη» κίνηση της δημοτικής αρχής αλλά και για «αντιφατικές και αντιφατικές» θέσεις του Δημάρχου, τονίζοντας: «Η μεταβολή ενός δημόσιου κτηρίου, του Δημαρχειακού Μεγάρου, και μάλιστα χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε εργαλείο παρέμβασης στην εξωτερική πολιτική της χώρας, ξεφεύγει των ορίων της εξουσίας σας και ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά ζητήματα στην πόλη».

Η επιστολή βάλλει κατά της στάσης του Δημάρχου Ηλιούπολης, επισημάνοντας:

«Μπορούμε να κατανοήσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός, αλλά το δημαρχιακό αξίωμα δεν προσφέρεται για όλα. Η πόλη μας δεν μπορεί να γίνεται θέατρο αρνητικών εκδηλώσεων (όπως οι κατευθυνόμενες επιθέσεις εξωγενών ομάδων, εγκληματικότητα, φωτιές, καθαριότητα, ΚΥΤ, νεκροταφεία κλπ.).Δεν νομίζετε ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που θα πρέπει πρώτα να διευθετήσει ο Δήμος; Και εσείς ο ίδιος να ασκήσετε αποτελεσματικά και νόμιμα τα καθήκοντά σας, πριν ασχοληθείτε με την χάραξη της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής;».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ