Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αναρτήθηκε Η Σημαία Της Παλαιστίνης Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αναρτήθηκε Η Σημαία Της Παλαιστίνης Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό εκφράζει με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης σε ανάρτηση του με τίτλο «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΙΣΡΑΗΛ Ειρήνη – δικαιοσύνη και όχι βομβαρδισμοί»

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος στην ανάρτηση του: «Ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης κ. Marwan Toubassi με ευγενική επιστολή του, μας ζήτησε να συμμετέχουμε στην 73η οδυνηρή επέτειο μνήμης της καταστροφής (Nakba Day) που έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου 1948 και είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία 15.000, τον βίαιο εκτοπισμό 950.000 Παλαιστινίων και την ολική καταστροφή 481 χωριών και πόλεων».

Ο Δήμαρχος συμπληρώνει αναφέροντας: «Αναρτήσαμε την Παλαιστινιακή Σημαία που μας απέστειλε στο Δημαρχείο και με τον συμβολικό αυτό τρόπο υπερασπίζουμε τις κοινές μας αξίες για τη Δημοκρατία, το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.Υποστηρίζουμε τα δικαιώματα όλων των λαών και την δίκαιη λύση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το διεθνές δίκαιο, που είναι ο μόνος δρόμος και που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ειρηνευτικές διαδικασίες και όχι με μονομερείς, σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους»

DSCN6688 Αναρτήθηκε Η Σημαία Της Παλαιστίνης Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης
Φωτογραφια: Άγγελος Κάνδηλας – energoipolites.eu

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναρτήθηκε Η Σημαία Της Παλαιστίνης Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Odysseus λέει:

    Κάποτε στο Νέο κόσμο κάποιοι Έλληνες τσακώθηκαν με Αρμένιους. Οι Έλληνες είχαν δίκιο. Αφού οι Αρμένιοι ωειδαν ότι δεν τους παίρνει φώναξαν κι άλλους,μέσα σε πέντε λεπτά μαζεύτηκαν 30 άτομα και φώναζαν “Εδώ είναι Αρμενία”.
    Λοιπόν ξεκολατε με τη Μπανανία 🍌 σας και προστατεύσετε τους Έλληνες πρώτα που μας ρήμαξαν στην Ηλιούπολη εδώ και πέντε χρόνια περίπου με ληστείες και αφήστε τις σημαίες άλλων κρατών και τις φανφάρες. Κοιτάξτε πρώτα εμάς! Όταν φτιάξουμε εμάς θα δούμε και για τους άλλους.
    🔴⚪🏆🏆🇬🇷☦️👍💪Μόνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ