Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προπηλακισμός Μέλους Των “Συνεργών” Από Τον Χρυσαυγίτη Βουλευτή Μίχο

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Προπηλακισμός Μέλους Των “Συνεργών” Από Τον Χρυσαυγίτη Βουλευτή Μίχο

Επεισόδιο προπηλακισμού με θύμα τον Ηλιουπολίτη και μέλος των “Συνεργών Για Την Ηλιούπολη” Παναγιώτη Δρίμυλη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Ο Παναγιώτης Δρίμυλης ανέβασε το περιστατικό στη σελίδα των “Συνεργών” στο Facebook, αναφέροντας:

Σήμερα 29-10-2018, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, έκατσε έστω και για λίγη ώρα, στο εδώλιο του κατηγορουμενου, για την επίθεση στον τότε Ε.Κ.Χ Συνεργείο τον Ιούλιο του 2013.

Ο βουλευτής φανερά εκνευρισμενος παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι να αποφασιστεί η αναβολή της υπόθεσης, για τις 11-1-2019.

Στη συνέχεια περίμενε έξω από την αίθουσα, μέχρι να βγω κι εγώ μαζί με τον δικηγόρο Θανάση Καμπαγιαννη, όπου μπροστά και σε άλλο κόσμο, ήρθε “όλως τυχαίως” να πέσει σχεδόν πάνω μου, λέγοντας ότι, «δεν έγινε τίποτα, τσουγκρισαμε λίγο». Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του δικηγόρου Καμπαγιάννη, ο βουλευτής μας στόλισε με αρκετά γαλλικά.

Αξιοσημείωτη η συμπεριφορά του αστυνομικού του φρουρού, που ενώ γίνονται αυτά, επεμβαίνει λέγοντας ότι η συμπεριφορά μας είναι επιθετική απέναντι στο πρόσωπο του βουλευτή.

Αν ο Νίκος Μιχος, εκνευρίστηκε επειδή έκατσε για λίγο στη θέση του κατηγορουμένου, στην επόμενη δικάσιμο που έρχεται, να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του, γιατί τον περιμένει η επιμονή και υπομονή μας μέχρι την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Νέο ραντεβού για άλλη μια φορά στις 11-1-2019. Μέχρι την τελική νίκη.

Η δίκη αφορά στην επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο του “Συνεργείου” τον Ιούλιο του 2013, για την οποία κατηγορούνται και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ