Δημοσιεύθηκε Η Διακήρυξη Του Επίμαχου Διαγωνισμού Για Την Προμήθεια Κάδων

Στη δημοσιότητα δόθηκε η διακήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια κάδων, ο οποίος είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν μία εβδομάδα στο δημοτικό συμβούλιο.

Πρόκειται για τον πολυσυζητημένο διαγωνισμό ύψους 595.000 ευρώ, για τον οποίο ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηδάκης κατηγόρησε στελέχη της δημοτικής αρχής πως προσπάθησαν να χειραγωγήσουν. Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ο Χατζηδάκης είχε κατηγορήσει τον δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο αλλά και τον διευθυντή καθαριότητας Κων/νο Σχίζα πως προσπάθησαν να χειραγωγήσουν το πόρισμα της επιτροπής διαγωνισμού. Όπως ήταν φυσικό, οι κατηγορίες, που είχαν διατυπωθεί ήδη από την επιστολή παραίτησης του Χατζηδάκη, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Μετά από πολύωρη κόντρα και πολλούς διαξιφισμούς στο δημοτικό συμβούλιο, οι αιρετοί του δήμου αποφάσισαν ομόφωνα την παραπομπή της υπόθεσης και όλων των στοιχείων που την συνοδεύουν στον εισαγγελέα, ενώ η παράταξη του ΚΚΕ πρότεινε την παρέμβαση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Έντονος ήταν ο διάλογος μεταξύ των δημοτικών συμβούλων όταν προτάθηκε η προσωρινή αναστολή του διαγωνισμού, κάτι το οποίο ωστόσο αρνήθηκε ο Δήμαρχος.

Διαβάστε αναλυτικότερα τα όσα έγιναν στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου, εδώ.

Δείτε την διακήρυξη, εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ on "Δημοσιεύθηκε Η Διακήρυξη Του Επίμαχου Διαγωνισμού Για Την Προμήθεια Κάδων"

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Το email σας δεν θα εμφανίζεται στο σχόλιο.


*