Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελίες Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης Για Καταστροφή Των Πανό Της Από Τη Δημοτική Αρχή

Σε μια καταγγελτική ανακοίνωση προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, αναφορικά με τα πανό που είχε τοποθετήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Καταγγελίες Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης Για Καταστροφή Των Πανό Της Από Τη Δημοτική Αρχή

Σε μια καταγγελτική ανακοίνωση προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, αναφορικά με τα πανό που είχε τοποθετήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος ως υπεύθυνος καθαριότητας έγινε κυνηγός των πανό της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ πρωί – πρωί της 28ης Οκτώβρη. Φαίνεται ότι πήρε σοβαρά τον ρόλο του και ξεκίνησε ανήμερα της μεγάλης επετείου να οργανώνει την καθαριότητα ξεκινώντας με την αποκαθήλωση και την καταστροφή των πανό του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η κεντρική πλατεία ήταν γεμάτη από τα πανό του Δήμου, της έκθεσης λουλουδιών, του κ. Κοκοτίνη και άλλων, αλλά κανένας δεν είχε ενοχληθεί. Τα πανό του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης φαίνεται να ξύπνησαν τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής για τον καθωσπρεπισμό της πόλης και δεν θέλουμε να …πιστέψουμε ότι την ενόχλησε το περιεχόμενο τους.

Με αφορμή το νόημα της Επετείου που ο Γίγας Λαός έδρασε ως Αντάρτης και Παλικάρι, τα πανό του ΚΚΕ ανέδειχναν και καταδίκαζαν τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο που επανέρχεται στη περιοχή μας και για την ξεδιάντροπη και επικίνδυνη για τον Λαό μας μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο πολέμου των ΑμερικανοΝΑΤΟικών και αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης την ανάγκη επαγρύπνησης για την εμπορευματοποίηση  της Δημόσιας γης στην Πόλη,  που  ετοιμάζουν  Κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ.

Ας γνωρίζει η δημοτική Αρχή ότι δεν μπορεί να σβήσει ή να αποσιωπήσει τη φωνή και την παρουσία του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη με τέτοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές. Έχουμε βαθιές ρίζες στο λαό και την ιστορία της πόλης που δεν ξεριζώνονται εύκολα ή όπως λέει ο Ποιητής «από κανέναν δεν το δανειστήκαμε το κόκκινο – δικό μας αίμα, τρία κόκκινα γράμματα σεμνή υπογραφή του λαού μας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καταγγελίες Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης Για Καταστροφή Των Πανό Της Από Τη Δημοτική Αρχή
  1. Ο/Η Στέφανος λέει:

    Καλά είστε ΑΝΟΗΤΟΙ;; Αφού απαγορεύεται από τον Νόμο…Επίσης είστε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ από τις 13/11/2013, να ψηφίσετε υπέρ στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα να κατοχυρωθούν στο ΤΑΙΠΕΔ…ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ