Facebook Pixel

Δημοτικα

Γέμισε Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Στην Ανοικτή Συνέλευση Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γέμισε Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Στην Ανοικτή Συνέλευση Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Το ενδιαφέρον δεκάδων Ηλιουπολιτών προσέλκυσε η ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη στην Ηλιούπολη.

Στην εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περίπου 170 άτομα δόθηκε το πολιτικό στίγμα της παράταξης ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, ενώ συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι βασικοί προγραμματικοι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η παράταξη.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως κεντρικό ρόλο θα έπαιζαν οι χθεσινές μαζικές αποχωρήσεις από την παράταξη, κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς έγινε μονάχα μία απλή αναφορά στο γεγονός, με τους κυρίους Παπαδάτο και Πανοτόπουλο, να ευχαριστούν τους αποχωρήσαντες για την μέχρι τώρα πορεία τους στην παράταξη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν αιχμές και χωρίς να έχουν διάθεση αντιπαράθεσης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κύριος Παπαδάτος «όλοι θα κριθούμε από την ιστορία».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, ο κύριος Παπαδάτος αναφέρθηκε στην μακρά αυτοδιοικητική πορεία της δημοτικής κίνησης της αριστεράς στην Ηλιούπολη, παραθέτοντας επιγραμματικά τις σημαντικές πρωτοβουλίες και τους αγώνες που έχει δώσει και κερδίσει η δημοτική κίνηση όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη.

E5A139C4 DFD6 4AD5 95D4 BF9CF9BBEB24 Γέμισε Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Στην Ανοικτή Συνέλευση Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Βολές Κατά Της Δημοτικής Αρχής

Ο κύριος Παπαδάτος εξαπέλυσε βολές κατά του δημάρχου κατηγορώντας τον για τη στάση του τόσο στο ζήτημα της δημοτικής περιουσίας όσο και για άλλα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία όπως το θέμα του παράνομου κτίσματος στον προφήτη Ηλία , αλλά και το ακανθώδες ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού.

Ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για «πολιτική ανεπάρκεια» του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής, αναφερόμενος στο ζήτημα του οδοφωτισμού, ενώ κατηγόρησε τον Γιώργο Χατζηδακη για αδράνεια στο ζήτημα της δημόσιας περιουσίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, ήταν η πρώτη μιας σειράς δράσεων που θα διοργανώσει η δημοτική κίνηση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τους ιθύνοντες να είναι άκρως ικανοποιημένοι από την προσέλευση αλλά και από τη συμμετοχή των πολιτών στη συζήτηση.

2692C5F0 73EF 4203 9F94 5A48F231DA5E Γέμισε Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Στην Ανοικτή Συνέλευση Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ