ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Εκλογές 2019

Ας Τηρήσουμε Έστω Τα Προσχήματα

Με έκπληξη διαβάσαμε για την ταυτόχρονη διεξαγωγη 3 κεντρικών προεκλογικών ομιλιών την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου και Αποστόλης Στασινόπουλος έχουν προγραμματίσει τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες σε 2 κεντρικά σημεία της πόλης, την ίδια ώρα που θα διεξαχθεί η ομιλία του νυν Δημάρχου στην Πλατεία Φλέμινγκ.

Πρόκειται για ένα εξόφθαλμα πολιτικό unfair, καθώς η πολιτική αβροφροσυνη στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιβάλλει η τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές να διεξάγεται μόνο η ομιλία του εν ενεργεία Δημάρχου.

Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σεβάστηκαν απόλυτα τον άγραφο αυτό κανόνα πολιτικής ευγένειας, ακόμα και ο επικεφαλής την μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Κοκοτίνης.

Ο κ. Ευσταθίου, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών του 2014 θα έπρεπε να κάνει την εκδηλωση του έως την Τετάρτη 22/4 ενώ οι Συνεργοί, ως πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη έως την Τρίτη, όπως έπραξαν οι Γαβριήλ Αραμπατζής και Γιώργος Χατζηδάκης.

Ας κρατήσουμε έστω τα προσχήματα και ας σεβαστούμε τους άγραφους προεκλογικούς κανόνες ευγένειας. Το ελάχιστο προαπαιτούμενο για την αναπτυξη στην Πόλη είναι ο πολιτικός πολιτισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ