Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ας Τηρήσουμε Έστω Τα Προσχήματα

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Ας Τηρήσουμε Έστω Τα Προσχήματα

Με έκπληξη διαβάσαμε για την ταυτόχρονη διεξαγωγη 3 κεντρικών προεκλογικών ομιλιών την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου και Αποστόλης Στασινόπουλος έχουν προγραμματίσει τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες σε 2 κεντρικά σημεία της πόλης, την ίδια ώρα που θα διεξαχθεί η ομιλία του νυν Δημάρχου στην Πλατεία Φλέμινγκ.

Πρόκειται για ένα εξόφθαλμα πολιτικό unfair, καθώς η πολιτική αβροφροσυνη στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιβάλλει η τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές να διεξάγεται μόνο η ομιλία του εν ενεργεία Δημάρχου.

Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σεβάστηκαν απόλυτα τον άγραφο αυτό κανόνα πολιτικής ευγένειας, ακόμα και ο επικεφαλής την μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Κοκοτίνης.

Ο κ. Ευσταθίου, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών του 2014 θα έπρεπε να κάνει την εκδηλωση του έως την Τετάρτη 22/4 ενώ οι Συνεργοί, ως πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη έως την Τρίτη, όπως έπραξαν οι Γαβριήλ Αραμπατζής και Γιώργος Χατζηδάκης.

Ας κρατήσουμε έστω τα προσχήματα και ας σεβαστούμε τους άγραφους προεκλογικούς κανόνες ευγένειας. Το ελάχιστο προαπαιτούμενο για την αναπτυξη στην Πόλη είναι ο πολιτικός πολιτισμός.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ