ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Εκλογές 2019

Στις 24/5 Η Εκδήλωση Του Τάσου Ευσταθιου – Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Σημαντικη ενημερωση: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής με το ilioupolinews.gr, διαβεβαίωσε πως η αλλαγή ημερομηνίας της εκδήλωσης του Τάσου Ευσταθίου έγινε έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.


Στις 24/5 θα πραγματοποιησει την με τρικη προεκλογιμη του εκδηλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Παρασκευή 24/2, αλλαζοντας την ημερομηνια που συμφώνησαν οι εκπρόσωποι της παράταξης του στην διαπαραταξιακή επιτροπή. Σύμφωνα με τα πρακτικά που έχουν αναρτηθεί στη Δι@ύγεια, (ΑΔΑ: Ω350ΩΡΥ-Χ72) η παράταξη του κ. Ευσταθίου είχε δεσμευθεί για διεξαγωγή της Προεκλογικης εκδήλωσης στις 22 Μαΐου. Ωστόσο, σε ανάρτηση στα social media, ανακοινώθηκε πως η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 24, «απέναντι» από την εκδήλωση του νυν Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Πρόκειται για μια κίνηση που παραβιάζει και το πολιτικό «Fairplay»  καθώς η κατάταξη του Τάσου Ευσταθίου στις εκλογές του 2014 (5ος) δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή εκδήλωσης 3 ημέρες πριν τις εκλογές.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης, κατόπιν αιτήματος έδωσε άδεια για μεταφορά της εκδήλωσης στις 24/5.8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ