Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Στις 24/5 Η Εκδήλωση Του Τάσου Ευσταθιου – Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Στις 24/5 Η Εκδήλωση Του Τάσου Ευσταθιου – Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Σημαντικη ενημερωση: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής με το ilioupolinews.gr, διαβεβαίωσε πως η αλλαγή ημερομηνίας της εκδήλωσης του Τάσου Ευσταθίου έγινε έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.


Στις 24/5 θα πραγματοποιησει την με τρικη προεκλογιμη του εκδηλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Παρασκευή 24/2, αλλαζοντας την ημερομηνια που συμφώνησαν οι εκπρόσωποι της παράταξης του στην διαπαραταξιακή επιτροπή. Σύμφωνα με τα πρακτικά που έχουν αναρτηθεί στη Δι@ύγεια, (ΑΔΑ: Ω350ΩΡΥ-Χ72) η παράταξη του κ. Ευσταθίου είχε δεσμευθεί για διεξαγωγή της Προεκλογικης εκδήλωσης στις 22 Μαΐου. Ωστόσο, σε ανάρτηση στα social media, ανακοινώθηκε πως η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 24, “απέναντι” από την εκδήλωση του νυν Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

20190521 130428 Στις 24/5 Η Εκδήλωση Του Τάσου Ευσταθιου - Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Πρόκειται για μια κίνηση που παραβιάζει και το πολιτικό “Fairplay”  καθώς η κατάταξη του Τάσου Ευσταθίου στις εκλογές του 2014 (5ος) δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή εκδήλωσης 3 ημέρες πριν τις εκλογές.

Screenshot 20190521 124259 Facebook Στις 24/5 Η Εκδήλωση Του Τάσου Ευσταθιου - Παρασκήνιο Με Την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης, κατόπιν αιτήματος έδωσε άδεια για μεταφορά της εκδήλωσης στις 24/5.8

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ