Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πράσινο Φως Για Το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης Ενόψει Superleague 2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πράσινο Φως Για Το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης Ενόψει Superleague 2

Και επίσημα έδωσε την έγκριση της για την χρήση του γηπέδου για αγώνες της Superleague 2 η Περιφέρεια Αττικής, μετά από εκτενή έλεγχο που πραγματοποίησε ειδικό κλιμάκιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η άδεια είναι διάρκειας 2 ετών και το γήπεδο έχει αναβαθμιστεί σε κατηγορία “Γ1”, παίρνοντας την έγκριση για διεξαγωγή αγώνων της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Ήδη, το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες που είχαν υποδεχθεί, όπως η διαμόρφωση της μικτής ζώνης, η σήμανση του γηπέδου, η δημιουργία αίθουσας τύπου, η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, η δημιουργία ειδικής θύρας για τους φιλοξενούμενους απέναντι από την κεντρική κερκίδα, η τοποθέτηση νέων καθισμάτων κλπ.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και η νέα σπορά στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο διαθέτει έναν από τους καλύτερους φυσικούς χλοοταπητες σε όλο το λεκανοπέδιο με την ΠΑΕ Ηλιούπολη να είναι έτοιμη να παίξει στο «σπίτι της», προσελκύοντας στο γήπεδο δεκάδες οικογένειες και εκατοντάδες Ηλιουπολίτες.

Τις επόμενες εβδομάδες θα τοποθετηθεί και νέο, υπερσύγχρονο δημοσιογραφικό booth, που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της ΠΑΕ, καθώς αρκετοί αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλέοραση.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του ο πρόεδρος του «ΠΑΟΔΗΛ» κ. Θέμης Γιαννόπουλος: «Οι συντονισμένες ενέργειες του ΠΑΟΔΗΛ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου εξασφάλισαν την αναβαθμισμένη άδεια τέλεσης αγώνων, από την Περιφέρεια σε Γ1, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης», με τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού να ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ