Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Παιχνίδια Σε Βάρος Της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης Με “Άρωμα” Πολιτικής Σπέκουλας

Μια περίεργη ιστορία που εκτιλήχθηκε το σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παιχνίδια Σε Βάρος Της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης Με “Άρωμα” Πολιτικής Σπέκουλας

Μια περίεργη ιστορία εκτιλήχθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με πρωταγωνιστή και θύμα τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, έφτασε στο inbox του ilioupolinews.gr ένα mail που περιείχε μια επιστολή καταγγελίας της ΖΕΗΛ. Το περιεχόμενο της επιστολής αφορούσε ένα περιστατικό προπηλακισμού εθελοντριας της Ένωσης από υπάλληλο του Δήμου, και παραλήπτης της ηταν οι αντιδήμαρχοι Α. Στασινόπουλος και Γ. Αντζινάς. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η επιστολή δεν ήταν δημόσια και είχε διαρρεύσει εκ των έσω της Ένωσης σε όλα τα τοπικά site και μάλιστα με από διεύθυνση e-mail που περιείχε το όνομα “ΖΕΗΛ”, ωστόσο ήταν ψεύτικη και δεν αντιστοιχούσε στην επίσημη διεύθυνση της ένωσης.

Το ilioupolinews.gr συνομίλησε με την γενική γραμματέα της ΖΕΗΛ, η οποία επιβεβαίωσε οτι η ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία εστάλη η επιστολή δεν αντιστοιχούσε στην επίσημη διεύθυνση της ΖΕΗΛ και εξέφρασε την πικρία της για το περιστατικό.

Μάλιστα, μετά την έκταση που πήρε το ζήτημα η κ. Σιγάλα εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία εξηγούσε το συμβάν.Η ίδια μιλώντας στο ilioupolinews.gr  ανέφερε πως προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση της, κάτι που όμως δεν συνέβη, καθώς το ΔΣ της ΖΕΗΛ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της.

Αναλυτικα η επιστολή της κ. Σιγάλα, αναφέρει τα εξής:

Χθες 2/11/2019 δημοσιεύτηκε σε όλα τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα μια επιστολή της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αντζινά σχετικά με ενα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πάρκο του Αγ. Νικολάου μεταξύ μιας φροντιστή και υπαλλήλων του Δήμου. Αυτή η επιστολή συντάχθηκε από μένα που είμαι Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της ΖΕΗ κι ήταν στην ουσία προσχέδιο και πριν την ολοκληρώσω για να σταλεί στους παραλήπτες την είχα αναρτήσει σε κλειστή ομάδα φροντιστών, μέλη της οποίας υπήρξαν και μάρτυρες του περιστατικού, ώστε να διασταυρωθούν τα γραφόμενα σχετικά με το γεγονός και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις πριν σταλεί για έγκριση στο Δ.Σ. και κατόπιν στον Δήμο. Με μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη είδα χθες τη δημοσίευση της μισής επιστολής, η οποία υπεκλάπη από την κλειστή αυτή ομάδα και εστάλη στα ειδησεογραφικά μέσα από ψεύτικο mail που αντιποιούσε αυτό του Σωματείου. Ενημέρωσα προσωπικά τους παραλήπτες για το γεγονός της υποκλοπής και της αντιποίησης παρόλα αυτά αυτό το προσχέδιο συνεχίζει από κάποιους να είναι ανηρτημένο. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιός θα είχε όφελος από μια τέτοια δόλια κίνηση και ποιός για χάρη μερικών κλικ έπεσε τόσο χαμηλά, φαντάζομαι όμως σύντομα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία έχει καταγγελθεί το γεγονός θα μας δώσει τις απαντήσεις, που θα είναι πολύ διαφωτιστικές σχετικά με το ποιόν του πολιτικού πολιτισμού της Ηλιούπολης. Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω ανοιχτά για το γεγονός, που αντί να παρουσιάζεται ως «εμφύλιος» μεταξύ των φιλόζωων όπως επιχειρείται, θα πρέπει να προβληματίσει κάθε δημοκρατικό και σκεπτόμενο πολίτη για την ποιότητα όσων ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, που δεν διστάζουν να εμπλέξουν Σωματεία με εμφανή και αναγνωρισμένη προσφορά σε μικροπολιτικά συμφέροντα.

Η υπόθεση, φαίνεται πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους ιθύνοντες της ΖΕΗΛ να έχουν απευθυνθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθούν οι υπαίτιοι της αντιποίησης του ονόματος της Ένωσης.

YΓ: Το site μας κατά τύχη δεν έκανε το λάθος να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη επιστολή, καθώς το mail έγινε αντιληπτό αργά το απόγευμα του Σαββάτου και αφότου είχε ανακύψει το ζήτημα του ψεύτικου e-mail. Επικοινωνήσαμε αμέσως με την κ. Σιγάλα προς διασταύρωση των γεγονότων και επιβεβαιώθηκε πως ο λογιαριασμός του αποστολέα ήταν ψεύτικος.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ