Facebook Pixel

Δημοτικα

«Πόλεμος» Ανακοινώσεων Για Τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Πόλεμος» Ανακοινώσεων Για Τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Στην Ηλιούπολη

Στα «χαρακώματα» έχουν βγει οι παρατάξεις του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ηλιούπολης, με αφορμή τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Ψυρρόπουλος, πρίν λίγες εβδομάδες είχε θίξει το ζήτημα του ελλιπούς στολισμού της πόλης, δεσμευόμενος πως από την επόμενη χρονιά η πόλη θα είναι εντυπωσιακά στολισμένη. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος ανήρτησε φωτογραφίες από την αποθήκη του Δήμου στις οποίες απεικονίζονταν χριστουγεννιάτικα στολίδια που δεν χρησιμοποιούνται. Όπως αναφέρει ο κ Ψυρρόπουλος «Οι εικόνες μιλούν από ολοκαίνουρια αχρησιμοποίητα στολίδια, από στολίδια για όλη την πόλη, από αχρησιμοποίητο τραπέζι εργασίας, από κρεμασμένα στολίδια υψηλής ποιότητας που στέκονται μέσα σε μία αποθήκη κλεισμένα».

Στις καταγγελίες του κ. Ψυρρόπουλου απάντησε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών της απελθούσας διοίκησης κ. Σεφτελής, ο οποίος κάνει λόγο για «σκόπιμη παραπληροφόρηση» από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο. Ο αντιδήμαρχος τονίζει πως η πλειονότητα των συγκεκριμένων στολιδιών βρίσκονται σε διαδικασία καταστροφής καθώς είναι μη-λειτουργικά και έχουν αγοραστεί πριν από 15 χρόνια. «Σχεδόν όλα είναι παλιάς τεχνολογίας, δεν είναι led και αποφεύγεται η χρήση τους, πλην περιορισμένων περιπτώσεων, επειδή είναι ενεργοβόρα», επισημαίνει ο κ. Σεφτελής κατηγορώντας τον κ. Ψυρρόπουλο πως δεν ρώτησε για την κατάσταση των στολιδιών την αρμόδια διευθύντρια και πως βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα.

«Όμορφες λοιπόν και εντυπωσιακές οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο κ. Ψυρρόπουλος, αποκρουστικά όμως και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού τα ψεύδη του. Προφανώς δεν έχει κατανοήσει πως είναι ήδη Δήμαρχος και αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και με τα μεγάλα λάθη που έχει διαπράξει πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα του», καταλήγει η απάντηση του κ. Σεφτελή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ