Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Περιφέρεια Αττικής: Ανεβάζει Στροφές Ο Ιωακειμίδης, Δυσαρεστημένοι Οι Πολίτες Από Τον Γιώργο Πατούλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Περιφέρεια Αττικής: Ανεβάζει Στροφές Ο Ιωακειμίδης, Δυσαρεστημένοι Οι Πολίτες Από Τον Γιώργο Πατούλη

Μια διαφωτιστική δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας για την Περιφέρεια Αττικής δίνοντας χρήσιμα δεδομένα ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογώ του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Alco για την Περιφέρεια Αττικής, ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται πρώτος με μεγάλη διαφορά μεταξύ των διεκδικητών της περιφέρειας, ωστόσο στους ποιοτικούς δείκτες φαίνεται πως χάνει το «στοίχημα».

karta7 Περιφέρεια Αττικής: Ανεβάζει Στροφές Ο Ιωακειμίδης, Δυσαρεστημένοι Οι Πολίτες Από Τον Γιώργο Πατούλη

Και αυτό διότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, το 50% των πολιτών δηλώνουν λίγο και καθόλου ευχαριστημένοι από το έργο του Περιφερειάρχη, ενώ το 52% δηλώνει πως δεν επιθυμεί την επανεκλογή του. Οι δύο αυτοί «δείκτες» έχουν θορυβήσει τον κ. Πατούλη, ο οποιίος παράλληλα βλέπει τον κ. Ιωακειμίδη να «ανεβάζει στροφές» και να επεκτείνει τις δράσεις και την αναγνωρισιμότητά του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για την πρώτη δημοσκόπηση που δείχνει επίσημα τον κ. Ιωακειμίδη δεύτερο στην κούρσα της διεκδίκησης, αφήνοντας πίσω του τον κ. Σγουρό.

karta6 Περιφέρεια Αττικής: Ανεβάζει Στροφές Ο Ιωακειμίδης, Δυσαρεστημένοι Οι Πολίτες Από Τον Γιώργο Πατούλη
karta5 Περιφέρεια Αττικής: Ανεβάζει Στροφές Ο Ιωακειμίδης, Δυσαρεστημένοι Οι Πολίτες Από Τον Γιώργο Πατούλη

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα μήνα, τον Μάιο του 2023, δημοσκόπηση της εταιρείας Rass έδειχνε την πρόθεση ψήφου προς τον κ. Ιωακειμίδη μόλις στο 7%, ενώ όπως φαίνεται με τη δημοσκόπηση της Alco μέσα σε ένα μήνα ο υποψήφιος περιφερειάρχης έχει εκτοξεύσει τα ποσοστά του, αφήνοντας τρίτο τον Γιάννη Σγουρό.

Ποιος Είναι Ο Γιώργος Ιωακειμίδης

45DSC 4565 Περιφέρεια Αττικής: Ανεβάζει Στροφές Ο Ιωακειμίδης, Δυσαρεστημένοι Οι Πολίτες Από Τον Γιώργο Πατούλη

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης είναι εδώ και 29 χρόνια Δήμαρχος Νίκαιας, με άκρως επιτυχημένη θητεία. Το 2022 αποφάσισε να θέσει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής.

Έχει σπουδές με υποτροφία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Εργάστηκε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στον ιδιωτικό τομέα διατηρώντας Τεχνικό Γραφείο Μελετών με ιδιαίτερη ενασχόληση σε θέματα δυναμικής και αντισεισμικών, ενώ παράλληλα με την εργασία του ανέπτυξε και ερευνητική-ακαδημαική δραστηριότητα, διδάσκοντας ανελλιπώς στο Εργαστήριο Αντισεισμικής Τεχνολογίας.

Ως Δήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη και στη συνέχεια Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, κατάφερε να αναβαμθίσει την πόλη του εντυπωσιακά, γεγονός που του έχει δώσει τέσσερεις εμφατικές νίκες από τον Α’ γύρο με ποσοστά μεγαλύτερα από 60%.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ