Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Αντιδήμαρχος Χρηματοδότησε Την Επισκευή Οχήματος Του Τμήματος Ασφαλείας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Αντιδήμαρχος Χρηματοδότησε Την Επισκευή Οχήματος Του Τμήματος Ασφαλείας

Η κακή κατάσταση εξοπλισμού και υποδομών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στο τμήμα ασφαλείας της πόλης είναι γνωστά εδώ και καιρό, καθώς εδώ και 4 χρόνια το μόνο που άκουγαν οι αστυνομικοί στην Ηλιούπολη ήταν υποσχέσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Πριν λίγες εβδομάδες στο ένα από τα δύο οχήματα του Τ.Α (Τμήμα Ασφαλείας) Ηλιούπολης παρουσιάστηκε σοβαρή βλάβη που το καθιστούσε μη-λειτουργικό, με αποτέλεσμα η πόλη να μείνει με 1 μόλις όχημα για την αστυνομία. Κοινωνός του συγκεκριμένου προβλήματος έγινε αντιδήμαρχος του Δήμου Ηλιούπολης, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και διέθεσε ένα αξιοσέβαστο ποσό από τον μισθό του για την επισκευή.

Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έχει σταθεί και στο παρελθόν αρωγός στο Α.Τ και στο Τ.Α Ηλιούπολης, ενώ παρουσιάζει διαχρονικά έντονο κοινωνικό έργο, βοηθώντας προς κάθε κατεύθυνση. Στο παρελθόν έχει προσφέρει μεγάλες ποσότητες τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο, συνδράμοντας στην άμβλυνση των ανισοτήτων στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Αντιδήμαρχος Χρηματοδότησε Την Επισκευή Οχήματος Του Τμήματος Ασφαλείας
  1. Ο/Η Βασι λέει:

    Ευκαιρία να τον διαγράψει ο Δήμαρχος..Γιατί με λειτουργικό όχημα θα μείνουν οι μπάτσοι στις γειτονιές και αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική του Δημάρχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ