Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Η Γειτονιά Ανέλαβε Την Ανακατασκευή Του Καμμένου Σπιτιού Οικογένειας

Κύμμα αλληλεγγύης από τους γείτονες της οικογένειας που είδε το σπίτι της να παραδίδεται στις φλόγες πριν λίγες εβδομάδες.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Η Γειτονιά Ανέλαβε Την Ανακατασκευή Του Καμμένου Σπιτιού Οικογένειας

Μια συγκλονιστική προσπάθεια έμπρακτης βοήθειας προς την οικογένεια που είδε το σπίτι της να καίγεται πριν λίγες εβδομάδες λαμβάνει χώρα εδώ και λίγες ημέρες στην Ηλιούπολη.

Γείτονες και περιοίκοι, σε μια πράξη αλληλεγγύης χρηματοδοτούν υλικά και βάζουν προσωπική εργασία για την αποκατάσταση των ζημιών στο σπίτι που κάηκε στην Ηλιούπολη, βοηθώντας την οικογένεια να σταθεί ξανά στα πόδια της. Εδώ και λίγες ημέρες οι εργασίες είναι πυρετώδεις, με τους γειτονες να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους παρέχοντας βοήθεια στους συμπολίτες μας, ενώ ολοένα και περισσότεροι σπεύδουν να βοηθήσουν έμπρακτα.

Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στην μονοκατοικία που διέμενε ζευγάρι μαζί με μια ηλικιωμένη γυναίκα είχε προκαλέσει εκτεταμένες ζημιες, οι οποίες ωστόσο φαίνεται πως θα αποκατασταθούν χάρη στην στηριξη και την συνδρομή συμπολιτών μας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ