Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευαγγέλου στην Ηλιούπολη, σε μια εκδήλωση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων Ηλιουπολιτών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» κατά τον σύντομο χαιρετισμό έστειλε μήνυμα νίκης στις προσεχείς εκλογές, επισημαίνοντας πως «η μάχη των εκλογών θα κερδηθεί στους δρόμους και στις γειτονιές της πόλης, μαζί με τους πολίτες της πόλης». Ο κ. Ευαγγέλου δεν παρέλειψε να ρίξει βολές προς τη δημοτική αρχή, επισημαίνοντας τα κακώς κείμενα στον τομέα της καθαριότητας και των σχολείων στην πόλη και τονίζοντας πως «η πόλη θα αλλάξει μόνο με οργάνωση και σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση».

«Εμείς Δεν Ζούμε Από Την Ηλιούπολη, Ζούμε Για Την Ηλιούπολη»

Αυτή ήταν η ατάκα που έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τους περίπου 400 παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα. Ο κ. Ευαγγέλου επεσήμανε την ανάγκη να διοικήσουν την πόλη άνθρωποι με δυνατά βιογραφικά και που είναι άνθρωποι της καθημερινότητας, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να συστρατευτούν στην πρόσπαθεια που κάνει η παράταξή του. «Μόνο με την δική σας δύναμη θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την πόλη και τη γειτονιά μας» επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο κ. Ευαγγέλου, παρουσίασε, παράλληλα, και 14 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, φτάνοντας συνολικά τους 50 μέσα σε μόλις 6 μήνες από την ανακοίνωση ίδρυσης της παράταξης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι υποψήφιοι βουλευτές Παύλος Χρηστίδης, Κατερίνα Βαλαβάνη και Άρης Τσαμπίρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Δημήτρης Ταμβάκος και Ανδρέας Τσουκαλάς καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, Θοδωρής Παπαδάτος. Χαιρετισμό έστειλαν επίσης ο υποψήφιος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Θανάσης Αθανασίου, ευχόμενοι καλή τύχη στον κ. Ευαγγέλου και την παράταξή του.

unnamed Ηλιούπολη: Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης Του Δημήτρη Ευαγγέλου
  1. Ο/Η Σωτος λέει:

    Αμα πηγε ο Χριστιδης και η Βαλαβανη, καταλαβαινει κανεις πολλα. Αληθεια, τι επαγγελονται οι εν μογω πολιτικοι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ