Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Παρουσίαση Του Νέου Βιβλίου Του Δημήτρη Πανταζόπουλου Στην Ηλιούπολη Στις 7/5

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρουσίαση Του Νέου Βιβλίου Του Δημήτρη Πανταζόπουλου Στην Ηλιούπολη Στις 7/5

Ένα βιβλίο-διαδρομή στην σύγχρονη κοινωνική και πολιτική ιστορία της Ηλιούπολης θα παρουσιάσει στο κοινό ο Δημήτρης Πανταζόπουλος την Κυριακή 7/5 στην Ηλιούπολη.

Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ και διοικητικός εταίρος του Δημάρχου Ηλιούπολης στην παράταξη «Ηλιούπολοι Μαζί-ΕΝΑΚ», θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τιτλο «Ανεξίτηλα Χνάρια», στο οποίο θα παρατιθενται άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες από το πολιτικό προσκήνιο αλλά και παρασκήνιο της πόλης τις τελευταίες 3 δεκαετίες, με πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες -κυρίως ανεκδοτολογικού χαρακτήρα. Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα δώσει τη δική του οπτική για τα όσα εγιναν σε πολιτικό επίπεδο στην πόλη, ενώ -συμφωνα με το ρεπορτάζ- το βιβλίο θα περιέχει απολογισμό και για τη σημερινή δημοτική αρχή.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλέυτρια του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Καμίνης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τ. Δήμαρχος Αθηναίων, ο Χάρης Καστανίδης, βουλευτής, ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής με την ΝΔ καθώς και οι κ. Γιώργος Αναστασόπουλος & Χρήστος Αποστολόπουλος, γιατροί.

Η βιβιλιοπαρουσίαση αναμένεται να προσελκύσει το τοπικό ενδιαφέρον, ενώ θα έχει και έντονο προεκλογικό «χρώμα», καθώς ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για εξελίξεις στα δημοτικά τεκταινόμενα μετά το πέρας των εθνικών εκλογών.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/5 και ώρα 19:00 στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Ύδρας & Μνησικλέους).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ