Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: «Κενά Αέρος», Κραδασμοί Και Σενάρια Για Αλλαγή Ονόματος Στην Παράταξη Του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: «Κενά Αέρος», Κραδασμοί Και Σενάρια Για Αλλαγή Ονόματος Στην Παράταξη Του Δημάρχου

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να εστιάζεται στις εθνικές εκλογές της 21ης Μάϊου, ωστόσο φαίνεται πως σε δημοτικό επίπεδο υπάρχουν παρασκηνιακές διεργασίες και εξελίξεις που θα καθορίσουν πολλά αμέσως μετά το πέρας της εθνικής κάλπης.

Στην παράταξη του Δημάρχου (Ηλιούπολοι Μαζί) επικρατεί έντονη κινητικότητα, καθώς οι συναντήσεις με τη συνδιοικούσα παράταξη «ΕΝΑΚ» του Δημήτρη Πανταζόπουλου έχουν πληθύνει τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοπός των διαδοχικών συναντήσεων είναι η πιθανή αλλαγή ονομασίας της συμπαράταξης «Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ» στον δρόμο προς την κάλπη, με τον Δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες να φημολογείται πως προσανατολίζονται σε ολικό «rebranding, με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη είδηση είχε κυκλοφορήσει πριν από αρκετούς μήνες, όταν ο κ. Κουρέτσης, προσχώρησε στην παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη, δηλώνοντας δημόσια πως η παράταξη θα αλλάξει ονομασία.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται πως δεν αρέσει στα στελέχη του ΕΝΑΚ αλλά ούτε στον ίδιο τον κ. Πανταζόπουλο, οι οποίοι αντιδρούν έντονα, με τις 2 συναντήσεις μέχρι στιγμής να έχουν αποβεί άκαρπες. Εντός της δημοτικής αρχής έχουν προκληθεί «κραδασμοί», οι οποίο ωστόσο δεν ανησυχούν τον Δήμαρχο, καθώς στο παρελθόν παρόμοιες αποσχιστικές τάσεις «εξαϋλώθηκαν» με παρέμβαση του ίδιου.

Μένει να αποδειχθεί εάν ο Δήμαρχος θα καταφέρει για ακόμα μια φορά να απορροφήσει τους κραδασμούς ή εάν η 7η Μάϊου, όπου ο Δημήτρης Πανταζόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για την ιστορία της πόλης, θα είναι ημερομηνία εξελίξεων. Σε κάθε περιπτωση, η παράταξη του Δημάρχου ετοιμάζεται πυρετωδώς για μεγάλη προεκλογική – απολογιστική εκδήλωση αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ