Facebook Pixel

Τοπικα

Μεγάλη Συμμετοχή Στην Προεκλογική Συγκέντρωση Του Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεγάλη Συμμετοχή Στην Προεκλογική Συγκέντρωση Του Βασίλη Σπανάκη Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Πάνω από 200 Ηλιουπολίτες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τον Βασίλη Σπανάκη στην Ηλιούπολη, με τον βουλευτή να δίνει το δικό του μήνυμα νίκης στους Ηλιουπολίτες φίλους και υποστηρικτές του.

Η συνάντηση που είχε ο κ. Σπανάκης με τους κατοίκους της Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε στο Moments Cafe στην πλατεία Σικελιανού, με τον βουλευτή της ΝΔ να συνομιλεί με τους Ηλιουπολίτες για τα διακυβεύματα των εθνικών εκλογών και να ζητά την στήριξη τους. «Ξέρω πως πολλοί από εσάς είστε δυσαρεστημένοι, ωστόσο σας ζητώ να πάτε στην κάλπη και να ψηφίσετε αυτούς που θεωρείτε άξιους να σας εκπροσωπήσουν» ανέφερε από βήματος ο κ. Σπανάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σημαντικές παρεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει για την Ηλιούπολη τα 4 χρόνια της θητείας του.

Μία από τις πιο εμβληματικές παρεμβάσεις του κ. Σπανάκη για την Ηλιούπολη, ήταν εκείνη για την υπόγεια αστική σήραγγα, η οποία προκάλεσε κινητικότητα και ανακοινώσεις στο υπουργείο υποδομών, με τις μελέτες να μπαίνουν σε τροχιά εκπόνησης μετά την ερώτηση του βουλευτή.

Από τους αιρετούς της πόλης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος μαζί τις υποψήφιες κ. Καπίρη, Γραβάνη και Γεωργία Γκούβα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Ταμβάκο, Παναγιώτη Καρανδρέα, Μιχάλη Κουρή και Ανδρέα Τσουκαλά καθώς και την υποψήφια κ. Ευσταθιάδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζης μαζι με τη δημοτική σύμβουλο Αλεξανδρα Καραχάλιου και τον υποψήφιο Παντελή Φασόη καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου μαζι με τους υποψηφίους Χρηστο Διαμαντή, Νίκο Βουλιστή, Αθηνά Πατρικίου, Κωνσταντίνο Τυρίδη και Γωγώ Κοβάνη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ