Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Αραμπατζή Για Το Έλλειμμα Στον ΠΑΟΔΗΛ – Επιστολή Προς Το ΔΣ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Αραμπατζή Για Το Έλλειμμα Στον ΠΑΟΔΗΛ – Επιστολή Προς Το ΔΣ

Επίσημες εξηγήσεις ζητάει ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής για το πολύκροτο ζήτημα του ελλείμματος ύψους 30.000 ευρώ που εντοπίστηκε στα ταμεία του ΠΑΟΔΗΛ.

Με επιστολή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού οργανισμού της Ηλιούπολης, ο κ. Αραμπατζής επιρρίπτει ευθύνες προς τη διοίκηση για «σιγή ιχθύος» εδώ και 14 ημέρες γύρω από το ζήτημα, ζητώντας παράλληλα πλήρη αναφορά και ζητώντας εξηγήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιαννόπουλο και τον Δήμαρχο κ. Χατζηδάκη.

«Μας προκαλεί εντύπωση που δεν έχουμε συγκληθεί ως διοικητικό συμβούλιο ώστε να παρθεί απόφαση για να αποφασιστεί διαχειριστικός έλεγχος στο νομικό πρόσωπο», αναφέρει ο κ. Αραμπατζής στην επιστολή του, προσθέτοντας:

«Από το 2019, ως δημοτική παράταξη ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα
παίξουμε με ζητήματα ηθικής τάξης, διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και
οικονομικής διαχείρισης».

Η εκτενής επιστολή του κ. Αραμπατζή αφήνει «παραθυράκια» για ποινικές, αστικές και πειθαρχικές ευθύνες των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Όλα αυτά, ενώ βρίσκεται εν εξελίξει η διαδικασία της ένορκης διοικητικής εξέτασης που είχε διατάξει ο Δήμαρχος προκειμένου να διερευνηθούν ο όποιες ευθύνες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ