Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Σκηνικό Έντασης Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης Μεταξύ Ιερέα Και Αστυνομικών (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Σκηνικό Έντασης Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης Μεταξύ Ιερέα Και Αστυνομικών (VIDEO)

Νέο «επεισόδιο» καταγράφηκε την υπόθεση του προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, αυτή τη φορά μεταξύ του ιερέα Στυλιανού Καρπαθίου και αστυνομικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερέας μαζί με μια ομάδα πιστών προσπάθησαν να ανέβουν στην εκκλησία του προφήτη Ηλία που βρίσκεται στη Β΄ ζώνη του Υμηττού, αγνοώντας τις απαγορεύσεις της πολιτείας για την είσοδο σε δασικούς χώρους λόγω των καιρικών συνθηκών.

Όπως απεικονίζεται και σε σχετικό video που εξασφάλισε το newsbreak.gr ο ιερέας κινήθηκε επιθετικά προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τον απωθήσουν, ενώ πιστοί που βρίσκονταν στο πλευρό του ιερέα ζητούσαν τον λόγο από τα όργανα της τάξης. Παρά το γεγονός πως το βίντεο ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί «χτύπησαν» τον ιερέα, ο ίδιος ακούγεται και απεικονίζεται ξεκάθαρα να φωνάζει «φυγέτε απο εδώ» στους αστυνομικούς, κινούμενος επιθετικά εναντίον τους, με τα όργανα της τάξης να κρατούν αμυντική στάση και να τον απωθούν.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ πως υπάρχει προφορική άδεια εισαγγελέα, ο ιερέας και οι πιστοί συνέχιζαν να ζητούν τον λόγο από τους αστυνομικούς, ζητώντας επιτακτικά να τους επιτραπεί η είσοδος στο βουνό.

YouTube video

Όπως είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews.gr, η πρόσβαση στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία είχε διακοπεί από τις αρχές εδώ και λίγες ημέρες για να προληφθεί ενδεχόμενο ξέσπασμα Πυρκαγιάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς 2 χρόνια πριν υπήρξε συμπλοκή πιστών και διαδηλωτών για το παράνομο κτίσμα που έχει «καταπιεί» το ιστορικό εκκλησάκι της πόλης μας. Με απόφαση της πολεοδομίας, το κτίσμα έχει χαρακτηριστεί παράνομο, ενώ στον ιερέα έχει επιβληθεί πρόστιμο-μαμούθ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέο Σκηνικό Έντασης Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης Μεταξύ Ιερέα Και Αστυνομικών (VIDEO)
  1. Ο/Η Βασίλης Καπετανάκης λέει:

    Σαν δεν ντρέπεστε να βρίσκετε σαθρές δικαιολογίες για το κλείσιμο του ναού.
    Ο ιερέας σας έφταιξε που πήγε να λειτουργήσει;
    Ο Χριστός είναι το εμπόδιο γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.
    Περίμενα από σας την αλήθεια, αλλά υποστηρίζετε το ψεύδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ