Facebook Pixel

Τοπικα

Παρατάξεις, Φορείς & Συλλογικότητες Της Ηλιούπολης Προσέφεραν Βοήθεια Στους Σεισμόπληκτους Της Τουρκίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρατάξεις, Φορείς & Συλλογικότητες Της Ηλιούπολης Προσέφεραν Βοήθεια Στους Σεισμόπληκτους Της Τουρκίας

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας έδειξαν φορείς, παρατάξεις, συλλογικότητες & τοπικές οργανώσεις κομμάτων στην Ηλιούπολη, στέλνοντας στη γειτονική χώρα δεκάδες τόνους ειδών πρώτης ανάγκης.

Εκτός από τους απλούς πολίτες που έσπευσαν για βοήθεια στο δημαρχείο Ηλιούπολης, αρκετοί φορείς της πόλης έδειξαν την συμπαράσταση τους.

Μεγάλη Ανταπόκριση Από Τις Παρατάξεις Του Δημοτικού Συμβουλίου

Πιο συγκεκριμένα, οι παρατάξεις «Η Πόλη Που Θέλω», και «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», εκτός από το κάλεσμα που απηύθυναν στους Ηλιουπολίτες, προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και διάφορα είδη από τη μακρά λίστα που ζητούνταν. Αγαθά προσέφερε και η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», η οποία μάλιστα δημοσίευσε ανακοίνωση με όλους τους φορείς της πόλης που συλλέγουν είδη ανάγκης, καλώντας παράλληλα όλους τους Ηλιουπολίτες να συνδράμουν στις προσπάθειες εντός της πόλης.

160 Καινούριες Κουβέρτες Από Την Παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη»

Επίσης, η νεοσυσταθείσα παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου προσέφερε 160 καινούριες κουβέρτες και τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους σεισμοπαθείς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νιώθουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας και προσπαθούμε να τον απαλύνουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας».

Είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν επίσης στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης, συνοδευόμενα από τους Βουλευτές Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννη Μπαλάφα και Θανάση Θεοχαρόπουλο, ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τους αντιδήμαρχους Γιάννη Αντζινά και Αποστόλη Στασινόπουλο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ