Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκοψαν Την Πίτα Τους Οι Βορειοηπειρώτες Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκοψαν Την Πίτα Τους Οι Βορειοηπειρώτες Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Mε επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αναψυκτήριο άλσους «Δημήτρης Κιντής» το βράδυ του Σαββάτου, σημειώνοντας μεγάλη ανταπόκριση, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστώνονται μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι παρατάξεις της πόλης. Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης είχε εγκάρδιο διάλογο με τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ενώ παρών από τη διοίκηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος. Από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» το «παρών» έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος με τον Δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Καλαρρύτη και άλλα 3 μελή της παράταξης, ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» Δημήτρης Ευαγγέλου μαζί με 7 μέλη της παράταξης του. Σημαντική παρουσία είχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα και Ανδρέα Τσουκαλά.

Από τους βουλευτές του νότιου τομέα, παρόντες ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και Άννα Καραμανλή, του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου και του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου. Παρόντες ήταν επίσης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαρία Κουρή και ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Κούρτης.

Παρών ήταν και ο Γαβριήλ Αραμπατζής, χωρίς ωστόσο τη συνοδεία εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ