Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκκληση Για Πληροφορίες Μετά Από Τροχαίο Με Εγκατάλειψη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκκληση Για Πληροφορίες Μετά Από Τροχαίο Με Εγκατάλειψη Στην Ηλιούπολη

Πληροφορίες από όποιον μπορεί να συνδράμει ζητά η μητέρα ενός νεου άνδρα, ο οποίος το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του η οποία απεθύνει κάλεσμα μέσω του Facebook, ο νεαρός Αντώνης χτυπήθηκε χθες βράδυ από ένα γαλάζιο αυτοκίνητο μάρκας Ford Fiesta στην οδό Τσαμαδού στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η μητέρα του νεαρού άνδρα στην έκκληση της «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο νοσοκομείο με εξάρθρωση ώμου,κάταγμα κάτω απ’τον ώμο, με ράμματα κaι χτυπημένο πόδι», και συμπληρώνει πως η οδηγός του οχήματος (στο οποίο επέβαιναν και τρια νεαρά κορίτσια) «κατέβηκε κ ενώ ήταν πεσμένος κάτω τον ρώτησε εάν είναι καλά κ σηκώθηκε κ έφυγε.»

Η μητέρα του παιδιού ζητά την βοήθεια όλων καλώντας όποιους γνωρίζουν κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσουν μαζί της ή με την τροχαία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ