Facebook Pixel

Δημοτικα

Γαβριήλ Αραμπατζής: Δε Θέλει Τη Στήριξη Της ΝΔ, Αλλά Φωτογραφίζεται Με Τον… Πρωθυπουργό

Μπερδεύουν οι πολιτικές επιλογές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», ο οποίος φαίνεται πως παταει σε πολλές πολιτικές «βάρκες» για να αντλήσει ψήφους.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γαβριήλ Αραμπατζής: Δε Θέλει Τη Στήριξη Της ΝΔ, Αλλά Φωτογραφίζεται Με Τον… Πρωθυπουργό

Έντονο προβληματισμό ακόμα και σε άτομα του στενού πολιτικού του περιβάλλοντος προκαλούν τα πεπραγμένα του Γαβριήλ Αραμπατζή στην Ηλιούπολη, αφού για πολλοστή φορά παρουσιάζει ασυνέπεια λόγων και έργων.

Πριν περίπου 2 μήνες, μέσω του website το οποιο διατηρεί είχε αναρτήσει ανακοίνωση στην οποία έκανε σαφές πως «δεν ενδιαφέρεται για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας» προκαλώντας την δυσαρέσκεια αρκετών «φιλοκυβερνητικών» στελεχών της παράταξής του, τα οποία μάλιστα προσφάτως αποχώρησαν. Παρά τα όσα έλεγε στην ανακοίνωση, στην προχθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργυρούπολη, ο κ. Αραμπατζής συνωθούνταν προκειμένου να εξασφαλίσει μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αραμπατζής προβαίνει σε τέτοιες «επικοινωνιακές ακροβασίες». Ποιος θα ξεχάσει το επικό photoshop που είχε κανει σε προπερυσινές φωτογραφίες από τον σχολικό αγιασμό, στις οποίες ζωγράφισε ψεύτικες μάσκες για να πείσει δήθεν τους Ηλιουπολίτες πως τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Τέλος, αν και ο ίδιος στριμώχνεται για να βγάζει φωτογραφίες με «γαλάζιους» υπουργούς σε κάθε ευκαιρία, πριν τρεις μήνες έσπευσε να πάρει το χρίσμα των πρασίνων, προκαλώντας νέα ερωτηματικά.

O κ. Αραμπατζής Τηρεί Τα Μέτρα Προστασίας Και Στο...Photoshop
Ντοκουμέντο από τις δεξιότητες του κ. Αραμπατζή στο Photoshop.

*Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από παλαιότερες φωτογραφίες του κ. Αραμπατζή με κυβερνητικά στελέχη. Το ilioupolinews.gr έχει στη διάθεση του χθεσινές φωτογραφίες του με τον πρωθυπουργό, οι οποίες δεν δημοσιεύονται για την προστασία προσωπικών δεδομένων τρίτων προσώπων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γαβριήλ Αραμπατζής: Δε Θέλει Τη Στήριξη Της ΝΔ, Αλλά Φωτογραφίζεται Με Τον… Πρωθυπουργό
  1. Ο/Η Σωτος λέει:

    Μακαρι να ηξερε και αυτος τι θελει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ