Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Περιστατικά Παράνομης Υλοτόμησης Σε Πάρκα Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ από το πάρκο Καλαβρύτων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Περιστατικά Παράνομης Υλοτόμησης Σε Πάρκα Της Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες είναι τα περιστατικά παράνομης υλοτόμησης που έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες στα μεγάλα πάρκα της Ηλιούπολης, μετά το πέρασμα του χιονιά.

Οι επιτήδειοι δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τα δεκάδες πεσμένα δέντρα στα άλση της Ηλιούπολης, χρησιμοποιώντας χωρίς κανένα πρόβλημα επαγγελματικό εξοπλισμό κοπής ξύλων, εξαφανίζοντας έτσι δεκάδες πεσμένους κορμούς.

Το Σάββατο 20/2 το ilioupolinews.gr κατέγραψε επ’ αυτοφόρω προσπάθεια παράνομης υλοτόμησης στο πάρκο Καλαβρύτων, με δύο άνδρες να έχουν κόψει αρκετούς κορμούς πεσμένων δέντρων με αλυσοπρίονα. Στο σημείο έσπευσε μετά από καταγγελία κατοίκου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας Παναγιώτης Κόκλας, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

Περιστατικό παράνομης υλοτόμησης στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρουν στελέχη της δημοτικής στο ilioupolinews, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες, καθώς το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφόρου ιδιώτης που πραγματοποιούσε παράνομη υλοτόμηση στο Άλσος Παπαρηγόπουλου, στα σύνορα Ηλιούπολης-Υμηττού.

Επισημαίνεται πως η υλοτόμηση δέντρων χωρίς άδεια του Δασαρχείου θεωρείται παράνομη πράξη, ακόμα και αν το δέντρο έχει -για οποιοδήποτε λόγο- πέσει. Αρμόδιες αρχές για την υλοτόμηση δέντρων είναι το δασαρχείο, οι Δήμοι και η Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ