Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

«Διαδικτυακό» Το Καρναβάλι Του 2021 Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Διαδικτυακό» Το Καρναβάλι Του 2021 Στην Ηλιούπολη

Στα δεδομένα της πανδημίας προσαρμόζεται και το καρναβάλι της Ηλιούπολης φέτος, με τον Δήμο να σχεδιάζει μια σειρά από διαδικτυακές δράσεις με αφορμή τις απόκριες.

Μετά την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του καρναβαλιού πέρυσι, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στην πόλη, ο Δήμος θέλει να συνεχίσει τις εκδηλώσεις, έστω εξ αποστάσεως, συμβάλλοντας έτσι στην καθιέρωση του θεσμού. Η αποκριάτική καμπάνια του Δήμου φέρει τον τίτλο «Στο Σπιτάκι Σου Μέσα».

Tik-Tok, Διαγωνισμοί Και “How To” Videos Με Αποκριάτικες Δημιουργίες

Για το φετινο διαφορετικό «καρναβάλι», ο Δήμος «επεκτείνεται» και στο Tik-Tok προκειμένου να προσελκύσει νεανικά κοινά.

Οι ηθοποιοί Θάνος Τοκάκης, Μάκης Παπαδημητρίου & Άλκηστις Ζιρώ θα ανεβάζουν σταδιακά challenges στον λογαριασμό Tik Tok του Δήμου @dimosilioupolis από τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ όσοι συμμετάσχουν θα μπουν στην κλήρωση για smartphone και πίτσες από χορηγούς της πόλης.

Επίσης, θα δημιουργηθούν «Οnline Θεατρικά Εργαστήρια» σε 3 κύκλους 3 συναντήσεων «Πειρατές» για παιδιά 6 έως 11 ετών, το οποίο θα επιμεληθεί η βραβευμένη συγγραφέα και θεατρολόγο, Μάγια Δεληβοριά.

Όσο για τους ενήλικες, η ηθοποιός και εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής, Αργυρώ Δημακέα θα πραγματοποιήσει «Παιχνίδια ρόλων & αυτοσχεδιασμοί» για ενήλικες, ενώ θα δημοσιευθούν και μία σειρά από Αποκριάτικα «How Τo» Videos στα οποία τα παιδιά θα μπορούν να φτιάξουν εντυπωσιακές καρναβαλικές κατασκευές από χαρτόνια. Επίσης, θα υπάρχουν videos με Make-up Tutorial με την Χριστίνα Μαραβελή που παρουσιάζει 10 αποκριάτικα μακιγιάζ για μικρούς και μεγάλους στο κανάλι του Δήμου Ηλιούπολης στο Υoutube.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ