Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παραμονή Χριστουγέννων Στην Ηλιούπολη Με Μουσική, Παιδικό Party Και Εκπλήξεις – Όλο Το Πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παραμονή Χριστουγέννων Στην Ηλιούπολη Με Μουσική, Παιδικό Party Και Εκπλήξεις – Όλο Το Πρόγραμμα

Μια ημέρα γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδιες, τραγούδια, κάλαντα και ένα μεγάλο παιδικό party είναι η παραμονή των Χριστουγέννων Στην Ηλιούπολη, με τον Δήμο να δημιουργεί εορταστικό κλίμα σε όλη την πόλη μέσα από διάφορες δράσεις.

Αρχικά, από τις 12:00 έως τις 16:00 θα υπάρχει ένα μεγάλο party για παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης με χριστουγεννιάτικη μουσική και χωρό για τους μικρούς μας φίλους και κλήρωση δώρων από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, στο χριστουγεννιάτικο party, τα παιδιά θα μπορέσουν τα απολαύσουν: 

  • 12.30 μ.μ. Παράσταση θεάτρου Μαριονέτες «Γκότση» 
  • 13.30 μ.μ. Σαπουνόφουσκες Mr & Mrs Bubble 
  • 14.30-15.30 μ.μ. H μαγική σκηνή των ξωτικών (μουσική, χορός, τραγούδι)

Επίσης, από τις 11 το πρωί θα διεξάγεται χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη λεωφόρο Ειρήνης από την πλατεία Φλέμινγκ με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και μουσικούς με την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ηλιούπολης  να παίζει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα. Στα events θα συμμετάσχει και ο εμπορικός σύλλογος, vanaki του οποίου θα μοιράζει κεράσματα από τα καταστήματα της πόλης. Παράλληλα η Φιλαρμονική του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κλαδά, θα ερμηνεύει πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα και ξεκινώντας από το Δημαρχείο, ομορφαίνει την καθιερωμένη βόλτα μας στα μαγαζιά της πόλης, την περίοδο των εορτών, από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης έως την Πλατεία Φλέμινγκ και από την Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας έως την Πλατεία Ανεξαρτησίας. 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ