Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ένοχος Για Σωματεμπορία Ο Κατηγορούμενος Αστυνομικός Από Την Ηλιούπολη – Επεισόδια Στο Δικαστήριο (BINTEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένοχος Για Σωματεμπορία Ο Κατηγορούμενος Αστυνομικός Από Την Ηλιούπολη – Επεισόδια Στο Δικαστήριο (BINTEO)

Στις φυλακές θα παραμείνει ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορούνταν για trafficking και βιασμό μιας 19χρονης Ηλιουπολίτισσας, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για trafficking, αθωώνοντας τον ωστόσο για την κατηγορία του βιασμού καθώς και για τις κατηγορίες που το αποδίδονταν για παρόμοιες πράξεις σε βάρος, άλλης, 25χρονης κοπέλας.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος με οριακή πλειοψηφία (4-3) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου, ενώ ο δικαστής και οι ένορκοι τον αθώωσαν για την κατηγορία του βιασμού καθώς και για την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών. Ένοχος για σωματεμπορία κρίθηκε επίσης με ψήφους 5-2 και ο πρώην σύντροφος της 19χρονης, ενώ αθώος κατα πλειοψηφία (6-1) ανακηρύχθηκε ο πατέρας της 19χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή των κατηγορουμένων, ενώ χθες σημειώθηκε πορεία διαμαρτυρίας προς το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν επεισόδια. Τονίζεται πως ο κατηγορούμενος δεν υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης, αλλά στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών.

Επεισόδια Στη Δικαστική Αίθουσα

Κατά την ανακοίνωση των αποφάσεων του δικαστηρίου επικράτησε ένταση, καθώς στο άκουσμα της λέξης «αθώος» αρκετοί παρευρισκόμενοι αντέδρασαν έντονα και χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ. Μέσα σε κλειστό χώρο έγινε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με τους αστυνομικούς να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παρευρισκόμενων, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Η δίκη του 40χρονου θα συνεχιστεί μετά τα Χριστούγεννα.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ