Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Υπόθεση Trafficking Στην Ηλιούπολη: Την Απαλλαγή Των Κατηγορουμένων Πρότεινε Ο Εισαγγελέας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Υπόθεση Trafficking Στην Ηλιούπολη: Την Απαλλαγή Των Κατηγορουμένων Πρότεινε Ο Εισαγγελέας

Απαλλακτική ήταν η πρόταση του εισαγγελέα για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Trafficking στην Ηλιούπολη, με την υπόθεση να οδεύει προς το τέλος της εκδίκασης της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 39χρονου αστυνομικού και του πατέρα της 20χρονης, με το επιχείρημα πως η καταγγέλλουσα μπορούσε να πάρει άλλο δρόμο και πως δεν παραπλανήθηκε. Σύμφωνα με το σκεπτικό του εισαγγελέα η 20χρονη δεν παραπλανήθηκε και επέλεξε εκούσια τη συγκεκριμένη πορεία στη ζωή της. Επίσης, ο εισαγγελέας δεν αποδέχεται την κατηγορία της μαστροπείας και του βιασμού, ενώ ο αστυνομικός προτάθηκε ως ένοχος μοναχά για σωματική βλάβη. Όσο για τον πατέρα της 20χρονης, ο οποίος κατηγορείται πως τη βίαζε, προτείνεται ως κατηγορούμενος μόνο για κατοχή μεταλλικής ράβδου.

H εισαγγελική πρόταση έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης. Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση της συλλογικότητας «Είμαι Εδώ», η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε εχθές την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα για τον αστυνομικό που βίαζε και εξέδιδε την Ε., τον πατέρα της που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από την παιδική ηλικία και τον πρώην σύντροφό της για μαστροπεία. «Μια σχέση που την απολάμβαναν μαζί» είδε ο εισαγγελέας στην κατά συρροή σεξουαλική εκμετάλλευση και τον βιασμό της Ε. από τον αστυνομικό. Έναν «κουβαλητή», που κατηγορείται «με ιδεοληψίες» από όλη την οικογένεια, αναγνώρισε στην περίπτωση του πατέρα. Μια «σχέση» που «δεν ζορίστηκε κανείς» στην τρίτη περίπτωση. Μόνο το αδίκημα της σωματικής βλάβης για τον αστυνομικό αναγνωρίστηκε. Αλίμονο, αφού η νεαρή κοπέλα κατέφτασε στο αστυνομικό τμήμα βαριά χτυπημένη!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ