Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση & Προβολή Παιδικής Ταινίας Σήμερα 23/12 Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση & Προβολή Παιδικής Ταινίας Σήμερα 23/12 Στην Ηλιούπολη

Δύο άκρως διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά θα διεξαχθούν σήμερα στην Ηλιούπολη, προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους μια ευχάριστη ενασχόληση εν αναμονή των χριστουγέννων.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, πλησιόν της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας θα υπάρχει «μουσική γωνιά» με ντουέτο μουσικών σε ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ παράλληλα θα υπάρχει γιορτινό facepainting και μπαλόνια για όλα τα παιδιά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα θα προβληθεί στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχιακού μεγάρου η παιδική ταινία «Tο αστέρι των Χριστουγέννων» με την είσοδο να είναι εντελώς δωρεάν για όλους. Ένας μικρός αλλά γενναίος γάιδαρος πιστεύει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από το να εργάζεται στο μύλο. Μια μέρα βρίσκει το θάρρος να αποδράσει και να ξεκινήσει μια μοναδική περιπέτεια. Στο δρόμο του, συναντά ένα γλυκό και ζωηρό πρόβατο που ονομάζεται Ruth, ένα σοφό άλογο που ονομάζεται Eli, και ένα έξυπνο πουλί που ονομάζεται Deb, που απροσδόκητα γίνονται στενοί φίλοι του. Ακολουθώντας το Αστέρι, ξεκινούν ένα απίστευτο ταξίδι, το οποίο τους οδηγεί να γίνουν οι ηγέτες της σπουδαιότερης ιστορίας που ειπώθηκε ποτέ, τα πρώτα Χριστούγεννα

YouTube video

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ