Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σε Χριστουγεννιάτικο Κλίμα Η Ηλιούπολη – Κάλαντα, Κεράσματα, Ξυλοπόδαροι & Παιδικό Party (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Χριστουγεννιάτικο Κλίμα Η Ηλιούπολη – Κάλαντα, Κεράσματα, Ξυλοπόδαροι & Παιδικό Party (ΦΩΤΟ)

Έντονη γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε την παραμονή των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης αλλά και σε πολλές γειτονιές της Ηλιούπολης, με τους κατοίκους να απολαμβάνουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

Για πρώτη φορά μετά από την πανδημία και δίχως κανέναν περιορισμό, η Ηλιούπολη φόρεσε τα γιορτινά του, ενώ η συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης και τα καταστήματα της περιοχής ήταν άκρως επιτυχημένη, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των πολιτών και τονώνοντας την τοπική αγορά.

Από το πρωί του Σαββάτου, η φιλαρμονική σκόρπισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κλαδά, ενώ ξυλοπόδαροι και van του εμπορικού συλλόγου που μοίραζε κεράσματα δημιούργησαν μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Μαζί με τη φιλαρμονική και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον αντιδήμαρχο τοπικής ανάπτυξης κ. Σταύρο Γεωργάκη και άλλους συνεργάτες από τη διοίκηση, αντάλλασσαν ευχές με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες, ενώ κατάμεστες ήταν τόσο η κεντρική πλατεία όσο και η πλατεία Φλέμινγκ.

Ακρως επιτυχημένο ήταν και το μεγάλο παιδικό party που διοργάνωσε ο Δήμος στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με δεκάδες παιδιά να παίζουν, να βάφονται με face painting και να ψυχαγωγούνται από ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, το οποίο ήταν εντελώς δωρεάν.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ παρόμοιες δράσεις θα υπάρξουν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε όλη την πόλη. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ